Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Фасул "Borlotti"

 
 

100г фасул "Borlotti" - 335 kcal

Съдържа белтъчини, желязо, калций, калий, магнезий, фосфор, цинк, витамин B1, B2, B6.
 

Грижа за сърцето

Фасулът "Borlotti" има зърна с бледорозов цвят, с по-тъмни петна, след сготвяне става целият кафяв. Той се запазва цял, има деликатен, сладък, леко наподобяващ орех вкус. Пристига от Америка, за да се настани трайно в Италия, най-вече в района на Тоскана. Популярен е в италианската и португалската кухня. От него се приготвят супи, салати, добавя се към макарони, полента, а също се сервира с пръжки от бекон.

Доктор Боб

Фасулът "Borlotti" е идеална съставка за диети, богати на белтъчини и понижаващи холестерола.
 
 

Внимание, вегетарианци!

Понякога за вегетарианска диета се смята само режим на хранене, при който не се яде месо, като се забравя или поради липса на време не се обръща внимание на правилния баланс на храненето. Това води преди всичко до отслабване на организма и непрекъснато чувство на умора. Решението е в боба, не само заради съдържанието на белтъчини, но и заради това, че той допълва недостига на желязо, калций и цинк.Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.