1. >Zelenchutsi
  2. >Зелен грах

Малък, но комбинативен! Добър избор за всеки сезон.

Комбинациите с грах са най-различни и зависят изцяло от вашия вкус и кулинарно въображение. Благодарение на смесицата от витамин В1, В2, В6 и С, както и съдържанието на желязо, грахта представлява лекарство срещу анемията и умората. Замразен продукт. Без консерванти. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!

здравословно:
нето тегло: 400 g
съставки

Зелен грах. Възможно е наличието на следи от целина.

Следи от Целина.

хранителна стойност

за 100g
Енергия в (kJ) 297 kJ
Енергия (kcal) 71 kcal
Мазнини (гр) 0,6 гр
- от които наситени (гр) 0,1 гр
Въглехидрати (гр) 8,8 гр
- от които захари (гр) 5,6 гр
Фибри (гр) 4,8 гр
Белтъчини (гр) 5,1 гр
Сол (гр) 0,01 гр
Витамин B9 (µg) 36,0 µg
готвене

Замразен продукт. Без консерванти. Благодарение на смесицата от витамин В1, В2, В6 и С, както и съдържанието на желязо, грахта представлява лекарство срещу анемията и умората. Комбинациите с грах са най-различни и зависят изцяло от вашия вкус и кулинарно въображение. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!

консервиране

Условия за съхранение: В хладилник (от 0°C до +4°C) за 24 часа; във фризер (-18°C) до срока на годност, упоменат на опаковката. Продуктът е съхраняван при -18°C.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Такос с червен боб

    Ястие, което ви отвежда в Мексико и ви очарова с цветни комбинации

  • Бакалау – треска по португалски със зеленчуци

    Рибата треска определено е царят на португалската маса. В Португалия сушената и осолена треска е основата на невероятен брой ястия. Независимо под каква форма ще бъде сервирана, винаги е харесвана от португалците.

  • Sauerkraut – кисело зеле

    Методът за правене на кисело зеле бил известен много отдавна, още по времето на Древна Гърция, Рим и Китай. Въпреки това днешният начин, толкова известен в Европа е дошъл при нас благодарение на монголците, които завладявайки Европа през 13 век, го пренесли в цяла източна и централна Европа. Вече над 700 години киселото зеле е най-вече известно в Германия, Полша, Русия, Украйна, Беларус. Sauerkraut е рецепта за кисело зеле и се смята за най-известното немско ястие на света.

Вижте още рецепти