Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Пурпурни плодове и зеленчуци - карфиол и царевица

Изключителен цвят

Случвало ли Ви се е да срещнете пурпурни картофи, домати, моркови, царевица, аспержи или карфиол? Техният цвят може да предизвиква съмнения, но пурпурните зеленчуци и плодове, не са обработвани химически и нямат намеса в генетичния код на растенията отглеждани в лабораторни условия. Получени са след селекция и кръстосване на съответните сортове.

Здравословният пурпур

Пурпурният цвят означава съдържание на ценни хранителни съставки в зеленчуците и плодовете. Субстанцията отговаряща за оцветяването на зеленчуците и плодовете е антоцианинът, известен е със силните си антиоксидантни свойства. Както показват изследванията, продуктите които го съдържат са важен елемент в противотуморната профилактика. Спират растежа и развитието на раковите клетки в случай на рак на дебелото черво, забавят стареенето на клетките, а също така имат огромно влияние върху правилното функциониране на човешкия мозък.


Рецепти, които може да ви интересуват

Пиле със зелен фасул и горчица
Пиле със зелен фасул и горчица

Вкусна рецепта за пиле със зелен фасул и горчица.

2 човека 30-45 минути Умерено
Пролетни рулца със зеленчуци
Пролетни рулца със зеленчуци

Рецепта за пролетни рулца със зеленчуци, ястие от виетнамската кухня.

4 човека 30-45 минути Лесно
Пучеро – рецепта за аржентински гулаш с месо, зеленчуци и царевица
Пучеро – рецепта за аржентински гулаш с месо, зеленчуци и царевица

Пучеро – ястие, което взели със себе си в Аржентина испанските колонизатори.

12 човека над 45 минути Трудно
Грилована сьомга със сладка царевица
Грилована сьомга със сладка царевица

Впечатляващо ястие, което ще очарова вашите сетива!

2 човека 30-45 минути Трудно
Пурпурни плодове и зеленчуци - карфиол и царевица

Изключителен цвят

Случвало ли Ви се е да срещнете пурпурни картофи, домати, моркови, царевица, аспержи или карфиол? Техният цвят може да предизвиква съмнения, но пурпурните зеленчуци и плодове, не са обработвани химически и нямат намеса в генетичния код на растенията отглеждани в лабораторни условия. Получени са след селекция и кръстосване на съответните сортове.

Здравословният пурпур

Пурпурният цвят означава съдържание на ценни хранителни съставки в зеленчуците и плодовете. Субстанцията отговаряща за оцветяването на зеленчуците и плодовете е антоцианинът, известен е със силните си антиоксидантни свойства. Както показват изследванията, продуктите които го съдържат са важен елемент в противотуморната профилактика. Спират растежа и развитието на раковите клетки в случай на рак на дебелото черво, забавят стареенето на клетките, а също така имат огромно влияние върху правилното функциониране на човешкия мозък.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.