Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Пурпурни плодове и зеленчуци - карфиол и царевица

Изключителен цвят

Случвало ли Ви се е да срещнете пурпурни картофи, домати, моркови, царевица, аспержи или карфиол? Техният цвят може да предизвиква съмнения, но пурпурните зеленчуци и плодове, не са обработвани химически и нямат намеса в генетичния код на растенията отглеждани в лабораторни условия. Получени са след селекция и кръстосване на съответните сортове.

Здравословният пурпур

Пурпурният цвят означава съдържание на ценни хранителни съставки в зеленчуците и плодовете. Субстанцията отговаряща за оцветяването на зеленчуците и плодовете е антоцианинът, известен е със силните си антиоксидантни свойства. Както показват изследванията, продуктите които го съдържат са важен елемент в противотуморната профилактика. Спират растежа и развитието на раковите клетки в случай на рак на дебелото черво, забавят стареенето на клетките, а също така имат огромно влияние върху правилното функциониране на човешкия мозък.


Рецепти, които може да ви интересуват

Гъби с ориз на салата
Гъби с ориз на салата

Едно различно и неустоимо ризото!

3 човека 30-45 минути Умерено
Marine salmon - здравословна маринована сьомга със салата от леща
Marine salmon - здравословна маринована сьомга със салата от леща

Рецепта за маринована сьомга със салата от леща.

3 човека над 45 минути Умерено
Яхния с гъби, картофи и къри
Яхния с гъби, картофи и къри

Яхния, която си заслужава да опитате и наситен вкус на гъби, който ще ви накара да си оближете пръстите!

4 човека над 45 минути Умерено
Ориз за суши
Ориз за суши

Рецепта за ориз за суши – основата на сушито.

4 човека над 45 минути Умерено
Пурпурни плодове и зеленчуци - карфиол и царевица

Изключителен цвят

Случвало ли Ви се е да срещнете пурпурни картофи, домати, моркови, царевица, аспержи или карфиол? Техният цвят може да предизвиква съмнения, но пурпурните зеленчуци и плодове, не са обработвани химически и нямат намеса в генетичния код на растенията отглеждани в лабораторни условия. Получени са след селекция и кръстосване на съответните сортове.

Здравословният пурпур

Пурпурният цвят означава съдържание на ценни хранителни съставки в зеленчуците и плодовете. Субстанцията отговаряща за оцветяването на зеленчуците и плодовете е антоцианинът, известен е със силните си антиоксидантни свойства. Както показват изследванията, продуктите които го съдържат са важен елемент в противотуморната профилактика. Спират растежа и развитието на раковите клетки в случай на рак на дебелото черво, забавят стареенето на клетките, а също така имат огромно влияние върху правилното функциониране на човешкия мозък.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description