1. >Zelenchutsi
  2. >Зелен фасул, рязан

Зеленият фасул - здравословният вкус

Един от най-популярните зеленчуци, богат на витамини от групата А, С, Е и цинк, благодарение на което осигурява на организма защита срещу свободните радикали, здрав вид на кожата и здраво сърце. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!

нето тегло: 400 g
съставки

Нарязан зелен фасул. Възможно е наличието на следи от целина.

Следи от Целина.

хранителна стойност

за 100g
Енергия в (kJ) 158 kJ
Енергия (kcal) 38 kcal
Мазнини (гр) 0,2 гр
- от които наситени (гр) 0,1 гр
Въглехидрати (гр) 5,7 гр
- от които захари (гр) 1,8 гр
Фибри (гр) 2,7 гр
Белтъчини (гр) 1,9 гр
Сол (гр) 0,08 гр
готвене

Замразен продукт. Без консерванти. Един от най-популярните зеленчуци, богат на витамини от групата А, С, Е и цинк, благодарение на което осигурява на организма защита срещу свободните радикали, здрав вид на кожата и здраво сърце. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!

консервиране

Условия за съхранение: В хладилник (от 0°C до +4°C) за 24 часа; във фризер (-18°C) до срока на годност, упоменат на опаковката. Продуктът е съхраняван при -18°C.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Мексикански микс с гъби

    Цветен микс, лесно и бързо приготвен с невероятен вкус!

  • Тако с пуешка кайма и мексикански микс

    Тако с пуешка кайма и мексикански микс

  • Бограч – супа гулаш

    Рецепта за Бограч – супа гулаш. Унгарската супа гулаш произлиза от народните традиции. Хранителното, засищащо ястие, може да действа разгряващо през хладните вечери, ако освен смляната сладка чушка добавим също така и щипка люта.

Вижте още рецепти