1. >Zelenchutsi
  2. >Царевица на зърна

Сладки царевични зърна Bonduelle са идеален другар за всяко ястие.

Замразените сладки царевични зърна Bonduelle лесно намират приложение в най-различни ястия - от салати до топли и студени гарнитури, пълнежи, супи, паста, дресинги и суфлета, които обогатяват с финия си вкус и сладост. Без да се размразява предварително, царевицата се сварява за 3 минути в подсолена вода, подправя се на вкус и се приготвя по желание. Продуктът се замразява бързо, не съдържа консерванти и не се замразява отново след размразяване. Продуктът е бързо замразен, не съдържа консерванти и не може да се замразява отново след размразяване.

нето тегло: 400 g
съставки

Сладка царевица на зърна. Възможно е наличието на следи от целина.

Следи от Целина.

хранителна стойност

за 100g
Енергия в (kJ) 303 kJ
Енергия (kcal) 72 kcal
Мазнини (гр) 1,8 гр
- от които наситени (гр) 0,5 гр
Въглехидрати (гр) 9,2 гр
- от които захари (гр) 4,8 гр
Фибри (гр) 4,2 гр
Белтъчини (гр) 2,7 гр
Сол (гр) 0,03 гр
готвене

Замразен продукт. Без консерванти. Може да се сервира в салата или като топла гарнитура. Вари се в подсолена вода за около 10-12 минути. Изключително сладка царевичка на зърна. Чудесно допълнение към салата, готвено или просто приготвена на пара. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!

консервиране

Условия за съхранение: В хладилник (от 0°C до +4°C) за 24 часа; във фризер (-18°C) до срока на годност, упоменат на опаковката. Продуктът е съхраняван при -18°C.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Супа със сладка царевица на зърна

  • Гриловано сирене с Mексико микс GOLD

  • Пиле с боб и царевица в мексикански сос

    Идея за мексиканска рецепта за любителите на пикантните ястия. Зеленчуковият микс MEXICANA Червен фасул с царевица в сос чили от Bonduelle представлява идеална основа за много мексикански ястия.

Вижте още рецепти