Стерилизиран продукт без консерванти. Задушете в масло и добавете подправки по ваш вкус. Подходящ за сервиране с говеждо месо.
Зеленият фасул на Bonduelle е внимателно подбран от най-младите шушулки, за да бъде много нежен и да запази вкуса и аромата си непокътнати. Това е храна, която се комбинира добре с всички видове месо и е вкусна както варена, така и сотирана, независимо дали я хапваме студена или топла.
Нарязан зелен фасул, вода, сол
за 100g | |
---|---|
Енергия в (kJ) | 115 kJ |
Енергия (kcal) | 27 kcal |
Мазнини (гр) | 0,2 гр |
- от които наситени (гр) | 0,0 гр |
Въглехидрати (гр) | 3,9 гр |
- от които захари (гр) | 0,0 гр |
Фибри (гр) | 1,6 гр |
Белтъчини (гр) | 1,7 гр |
Сол (гр) | 0,34 гр |
Стерилизиран продукт. Без консерванти. Може да се задушава в масло и да му се добавят различни подправки. Подходящо за сервиране с говеждо месо.
Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне да се съхранява в хладилник на максимум 4°C в чист и добре затворен съд. Да се консумира до 48 часа.
След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.
Открийте рецептите ни
Мексикански микс с гъби
Цветен микс, лесно и бързо приготвен с невероятен вкус!
Тако с пуешка кайма и мексикански микс
Тако с пуешка кайма и мексикански микс
Бограч – супа гулаш
Рецепта за Бограч – супа гулаш. Унгарската супа гулаш произлиза от народните традиции. Хранителното, засищащо ястие, може да действа разгряващо през хладните вечери, ако освен смляната сладка чушка добавим също така и щипка люта.