1. >Zelenchutsi
  2. >Зелен фасул, рязан

Стерилизиран продукт без консерванти. Задушете в масло и добавете подправки по ваш вкус. Подходящ за сервиране с говеждо месо.

Зеленият фасул на Bonduelle е внимателно подбран от най-младите шушулки, за да бъде много нежен и да запази вкуса и аромата си непокътнати. Това е храна, която се комбинира добре с всички видове месо и е вкусна както варена, така и сотирана, независимо дали я хапваме студена или топла.

нето тегло: 400 g сухо тегло: 200 g
съставки

Нарязан зелен фасул, вода, сол

хранителна стойност

за 100g
Енергия в (kJ) 115 kJ
Енергия (kcal) 27 kcal
Мазнини (гр) 0,2 гр
- от които наситени (гр) 0,0 гр
Въглехидрати (гр) 3,9 гр
- от които захари (гр) 0,0 гр
Фибри (гр) 1,6 гр
Белтъчини (гр) 1,7 гр
Сол (гр) 0,34 гр
готвене

Стерилизиран продукт. Без консерванти. Може да се задушава в масло и да му се добавят различни подправки. Подходящо за сервиране с говеждо месо.

консервиране

Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне да се съхранява в хладилник на максимум 4°C в чист и добре затворен съд. Да се консумира до 48 часа.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Мексикански микс с гъби

    Цветен микс, лесно и бързо приготвен с невероятен вкус!

  • Тако с пуешка кайма и мексикански микс

    Тако с пуешка кайма и мексикански микс

  • Бограч – супа гулаш

    Рецепта за Бограч – супа гулаш. Унгарската супа гулаш произлиза от народните традиции. Хранителното, засищащо ястие, може да действа разгряващо през хладните вечери, ако освен смляната сладка чушка добавим също така и щипка люта.

Вижте още рецепти