1. >Zelenchutsi
  2. >Брюкселско зеле

Брюкселското зеле е не само много вкусно, но и много полезно!

Брюкселското зеле предлага много възможности за приготвяне и комбиниране. Отличително за зеленчука е, че съдържа вещества полезни за зрението (витамин А) и за здравината на капилярите и имунната система (витамин С).Замразен продукт. Без консерванти. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно

нето тегло: 400 g
съставки

Брюкселско зеле. Възможно е наличието на следи от целина.

Следи от Целина.

хранителна стойност

за 100g
Енергия в (kJ) 200 kJ
Енергия (kcal) 48 kcal
Мазнини (гр) 0,4 гр
- от които наситени (гр) 0,1 гр
Въглехидрати (гр) 4,9 гр
- от които захари (гр) 2,9 гр
Фибри (гр) 5,1 гр
Белтъчини (гр) 3,6 гр
Сол (гр) 0,08 гр
готвене

Замразен продукт. Без консерванти. Брюкселското зеле съдържа вещества полезни за зрението (витамин А) и за здравината на капилярите и имунната система (витамин С). Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!

консервиране

Условия за съхранение: В хладилник (от 0°C до +4°C) за 24 часа; във фризер (-18°C) до срока на годност, упоменат на опаковката. Продуктът е съхраняван при -18°C.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Вижте още рецепти