Комплимент за всяко едно ястие.
Мексиканският зеленчуков микс на Bonduelle е страхотен за салати, с ориз или паста, заедно с риба, но няма да сбъркате ако го приготвите и самостоятелно. Продуктът се приготвя на пара по уникалната технология Vapeur и изисква само нагряване, така че е готов за 3 минути!
Зелен фасул (21%), сладък зелен грах (20%), сладка царевица (18%), рязани моркови (18%), червен фасул (11%), червена чушка на ивици ( 6%), жълта чушка на ивици (6%). Може да съдържа целина!
Следи от Целина.
за 100g | |
---|---|
Енергия в (kJ) | 244 kJ |
Енергия (kcal) | 58 kcal |
Мазнини (гр) | 0,7 гр |
- от които наситени (гр) | 0,1 гр |
Въглехидрати (гр) | 7,5 гр |
- от които захари (гр) | 3,0 гр |
Фибри (гр) | 4,5 гр |
Белтъчини (гр) | 3,2 гр |
Сол (гр) | 0,02 гр |
Готови зеленчуци приготвени на пара. Не съдържат консерванти. На тиган: Размразените заленчуци (400 г) изсипете в тиган с нагорещено олио и задушете за 4 минути. След 4 минути добавете маслото и подправките. Запържете за още 2 минути без капак. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!
Условия за съхранение: В хладилник (от 0°C до +4°C) за 24 часа; във фризер (-18°C) до срока на годност, упоменат на опаковката. Продуктът е съхраняван при -18°C.
След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.
Открийте рецептите ни
Мексикански микс с гъби
Цветен микс, лесно и бързо приготвен с невероятен вкус!
Тако с пуешка кайма и мексикански микс
Тако с пуешка кайма и мексикански микс
Бограч – супа гулаш
Рецепта за Бограч – супа гулаш. Унгарската супа гулаш произлиза от народните традиции. Хранителното, засищащо ястие, може да действа разгряващо през хладните вечери, ако освен смляната сладка чушка добавим също така и щипка люта.