1. >Zelenchutsi
  2. >Зелен фасул, рязан

Стерилизиран продукт без консерванти. Задушете в масло и добавете подправки по ваш вкус. Подходящ за сервиране с говеждо месо.

Зеленият фасул на Bonduelle е внимателно подбран от най-младите шушулки, за да бъде много нежен и да запази вкуса и аромата си непокътнати. Това е храна, която се комбинира добре с всички видове месо и е вкусна както варена, така и сотирана, независимо дали я хапваме студена или топла.

нето тегло: 400 g сухо тегло: 200 g
съставки

Нарязан зелен фасул, вода, сол

хранителна стойност

за 100g
Енергия в kJ 111 kJ
Енергия (kcal) 27 kcal
Мазнини (гр) 0,3 g
От които наситени (гр) 0,0 g
Въглехидрати (гр) 3,6 g
От които захари (гр) 2,1 g
Фибри (гр) 2,3 g
Белтъчини (гр) 1,2 g
Сол (гр) 0,6 g
Витамин B9 (µg) 36 µg
готвене

Стерилизиран продукт. Без консерванти. Може да се задушава в масло и да му се добавят различни подправки. Подходящо за сервиране с говеждо месо.

консервиране

Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне да се съхранява в хладилник на максимум 4°C в чист и добре затворен съд. Да се консумира до 48 часа.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Мексикански микс с гъби

    Цветен микс, лесно и бързо приготвен с невероятен вкус!

  • Ризото с елда, тиква и гъби

    Вкусно и лесно за приготвяне! Нова рецепта със Зърнени храни Bonduelle.

  • Трицветна салата с боб

    Кой казва, че една салата не може да бъде с високо съдържание на протеини? Bonduelle и този път Ви вдъхновява и предлага рецепта за салата, богата на фибри и протеини.

Вижте още рецепти