Ризото с елда, тиква и гъби
Вкусно и лесно за приготвяне! Нова рецепта със Зърнени храни Bonduelle.
Достъпни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г Зърнени храни с тиква и елда Bonduelle
100 г печурки
50 г масло
20 г настърган пармезан
50 г бейби спанак
1 глава червен лук
2 скилидки чесън
няколко листа градински чай
1 с.л. мазнина
сол
пипер
100 г печурки
50 г масло
20 г настърган пармезан
50 г бейби спанак
1 глава червен лук
2 скилидки чесън
няколко листа градински чай
1 с.л. мазнина
сол
пипер
Съставки за 2човек/души
400 г Зърнени храни с тиква и елда Bonduelle
100 г печурки
50 г масло
20 г настърган пармезан
50 г бейби спанак
1 глава червен лук
2 скилидки чесън
няколко листа градински чай
1 с.л. мазнина
сол
пипер
100 г печурки
50 г масло
20 г настърган пармезан
50 г бейби спанак
1 глава червен лук
2 скилидки чесън
няколко листа градински чай
1 с.л. мазнина
сол
пипер
- Стъпка 1Нарежете на ситно лука и чесъна.
- Стъпка 2Нарежете на половинки гъбите.
- Стъпка 3Намежете пилешките гърди с мазнина, поръсете със сол и пипер и запържете.
- Стъпка 4Отделно загрейте микса Зърнени храни с тиква и елда Bonduelle.
- Стъпка 5Поръсете с фино нарязаните листа от градински чай и вече запържените гъби. Накрая добавете шепа бейби спанак.
- Стъпка 6Добавете настъргания пармезан към ястието.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Ципура със скариди и зеленчукова гарнитура
Пригответе бърза и вкусна вечеря с риба и морски дарове, подправена със зеленчукова салата.
Вегетериански киш със зелен фасул
Неделните рецепти с компания. Веган киш за вкусни дни.
Тако с пуешка кайма и мексикански микс
Тако с пуешка кайма и мексикански микс
Открийте също...