Трицветна салата с боб
Кой казва, че една салата не може да бъде с високо съдържание на протеини? Bonduelle и този път Ви вдъхновява и предлага рецепта за салата, богата на фибри и протеини.
Лесни
2 човек/души
10 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 гр червен боб, Bonduelle
400 гр Зелен фасул, рязан, Bonduelle
250 гр бял боб, Bonduelle
1 червен лук
1 връзка магданоз
1 ч.л. Захар
30 мл оцет
мазнина
сол
черен пипер
400 гр Зелен фасул, рязан, Bonduelle
250 гр бял боб, Bonduelle
1 червен лук
1 връзка магданоз
1 ч.л. Захар
30 мл оцет
мазнина
сол
черен пипер
Съставки за 2човек/души
400 гр червен боб, Bonduelle
400 гр Зелен фасул, рязан, Bonduelle
250 гр бял боб, Bonduelle
1 червен лук
1 връзка магданоз
1 ч.л. Захар
30 мл оцет
мазнина
сол
черен пипер
400 гр Зелен фасул, рязан, Bonduelle
250 гр бял боб, Bonduelle
1 червен лук
1 връзка магданоз
1 ч.л. Захар
30 мл оцет
мазнина
сол
черен пипер
- Стъпка 1Сварете зеления фасул в тенджера с вода и сол.
- Стъпка 2В купа смесете боба и зеления фасул с лука и наситнения магданоз.
- Стъпка 3Чинията украсете със зелен лук и допълнително босилек.
Открийте също...