1. >Zelenchutsi
  2. >Червен боб

Стерилизиран и богат на фибри, Червен фасул Bonduelle е подходящ както за готвени ястия, така и за салати.

Червеният боб, често срещан в салати и мексикански ястия, също се приготвя и в различни основни ястия. Сладък, кремообразен, богат на фибри и протеини, червеният боб е подходящ за балансирано и здравословно хранене.

нето тегло: 800 g
съставки

Червен фасул (48%); Сос (52%): вода, сол, захар, модифицирано царевично нишесте, алкохолен оцет, пипер, чесън на прах, бял пипер на прах;

Следи от Без глутен.

хранителна стойност

за 100g
Енергия в kJ 298 kJ
Енергия (kcal) 71 kcal
Мазнини (гр) 0,5 g
Въглехидрати (гр) 8,2 g
Фибри (гр) 5,6 g
Белтъчини (гр) 5,6 g
готвене

Стерилизиран продукт. Богат на фибри. Подходящ както за готвени ястия, така и за салати.

консервиране

Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне да се съхранява в хладилник на максимум 4°C в чист и добре затворен съд. Да се консумира до 48 часа.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Адриатическа супа от паста и боб

    Перфектната рецепта за семеен обяд

  • Бурито купа

    Мексиканската кухня може да бъде адаптирана към вашите желания! Изненадайте любимите си хора с иновативна идея за бурито, бързо, но и вкусно.

  • Салата с риба тон, черен и зелен боб

    Идеалната салата за всеки момент от деня!

Вижте още рецепти