Комплимент за всяко едно ястие.
Мексиканският зеленчуков микс на Bonduelle е страхотен за салати, с ориз или паста, заедно с риба, но няма да сбъркате ако го приготвите и самостоятелно. Продуктът се приготвя на пара по уникалната технология Vapeur и изисква само нагряване, така че е готов за 3 минути!
Зелен фасул (21%), сладък зелен грах (20%), сладка царевица (18%), рязани моркови (18%), червен фасул (11%), червена чушка на ивици ( 6%), жълта чушка на ивици (6%). Може да съдържа целина!
Следи от Целина.
за 100g | ||
---|---|---|
Енергия в kJ | 244 kJ | |
Енергия (kcal) | 58 kcal | |
Мазнини (гр) | 0,7 g | |
От които наситени (гр) | 0,1 g | |
Въглехидрати (гр) | 7,5 g | |
От които захари (гр) | 3,0 g | |
Фибри (гр) | 4,5 g | |
Белтъчини (гр) | 3,2 g | |
Сол (гр) | 0,02 g |
Готови зеленчуци приготвени на пара. Не съдържат консерванти. На тиган: Размразените заленчуци (400 г) изсипете в тиган с нагорещено олио и задушете за 4 минути. След 4 минути добавете маслото и подправките. Запържете за още 2 минути без капак. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!
Условия за съхранение: В хладилник (от 0°C до +4°C) за 24 часа; във фризер (-18°C) до срока на годност, упоменат на опаковката. Продуктът е съхраняван при -18°C.
След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.
Открийте рецептите ни
Мексикански микс с гъби
Цветен микс, лесно и бързо приготвен с невероятен вкус!
Ризото с елда, тиква и гъби
Вкусно и лесно за приготвяне! Нова рецепта със Зърнени храни Bonduelle.
Трицветна салата с боб
Кой казва, че една салата не може да бъде с високо съдържание на протеини? Bonduelle и този път Ви вдъхновява и предлага рецепта за салата, богата на фибри и протеини.