1. >Zelenchutsi
  2. >Цели гъби

Стерилизиран продукт. Идеален за салати, топли или студени ястия.

Целите гъби Bonduelle са внимателно подбрани, подходящи за добавяне към паста, супи, пайове, върху хрупкави парчета пица, във вкусни салати, ароматни разядки, омлети и рулца. Могат да се сервират направо от буркана или сотирани и добавени към други ястия.

нето тегло: 280 g сухо тегло: 170 g
съставки

Цели гъби (Agaricus bisporus), вода, сол, окислител: лимонена киселина, антиоксидант: аскорбинова киселина

хранителна стойност

за 100g
Енергия в kJ 79 kJ
Енергия (kcal) 19 kcal
Мазнини (гр) 0,4 g
От които наситени (гр) 0,1 g
Въглехидрати (гр) 0,6 g
От които захари (гр) 0,5 g
Фибри (гр) 2,1 g
Белтъчини (гр) 2,2 g
Сол (гр) 0,70 g
готвене

Стерилизиран продукт. Идеален за салати, топла или студена гарнитура.

консервиране

Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне да се съхранява в хладилник на максимум 4°C в чист и добре затворен съд. Да се консумира до 48 часа.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Кремообразно ризото с гъби

    Гъби с ориз? Нещо по-добро – кремообразно ризото, което ще ви разтопи от наслада! Опитайте от рецептите на Бондюел.

  • Картофи с гъби на фурна

    Картофи на фурна, само че – с гъби! Хранително, сочно, неустоимо! Рецептата е бърза и лесна.

  • Спанак с гъби на фурна

    Спанак - суперхрана в изкусителна комбинация с нискокалоричните гъби на фурна! Какво по-енергезиращо от вкусното и здравословно похапване!

Вижте още рецепти