Стерилизиран продукт. Идеален за салати, топли или студени ястия.
Целите гъби Bonduelle са внимателно подбрани, подходящи за добавяне към паста, супи, пайове, върху хрупкави парчета пица, във вкусни салати, ароматни разядки, омлети и рулца. Могат да се сервират направо от буркана или сотирани и добавени към други ястия.
Цели гъби (Agaricus bisporus), вода, сол, окислител: лимонена киселина, антиоксидант: аскорбинова киселина
за 100g | ||
---|---|---|
Енергия в kJ | 79 kJ | |
Енергия (kcal) | 19 kcal | |
Мазнини (гр) | 0,4 g | |
От които наситени (гр) | 0,1 g | |
Въглехидрати (гр) | 0,6 g | |
От които захари (гр) | 0,5 g | |
Фибри (гр) | 2,1 g | |
Белтъчини (гр) | 2,2 g | |
Сол (гр) | 0,70 g |
Стерилизиран продукт. Идеален за салати, топла или студена гарнитура.
Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне да се съхранява в хладилник на максимум 4°C в чист и добре затворен съд. Да се консумира до 48 часа.
След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.
Открийте рецептите ни
Кремообразно ризото с гъби
Гъби с ориз? Нещо по-добро – кремообразно ризото, което ще ви разтопи от наслада! Опитайте от рецептите на Бондюел.
Картофи с гъби на фурна
Картофи на фурна, само че – с гъби! Хранително, сочно, неустоимо! Рецептата е бърза и лесна.
Спанак с гъби на фурна
Спанак - суперхрана в изкусителна комбинация с нискокалоричните гъби на фурна! Какво по-енергезиращо от вкусното и здравословно похапване!