Зелен и жълт фасул с грилована риба
Последователно, здравословно и вкусно, това е идеалното описание на рецептата, която предлагаме. Рибата тон, нискокалорична риба, заедно с гарнитура от зелен и жълт боб, може да ви осигури необходимите калории за обяд, като е идеалният избор за горещите летни дни.
Достъпни
2 човек/души
30 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г Дует Микс VAPEUR BONDUELLE
300 г риба тон
200 г гъби
100 г масло
10 г каперси
2 цветни чушки
2 скилидки чесън
1 лук
връзка магданоз
маслиново масло
сол
черен пипер
300 г риба тон
200 г гъби
100 г масло
10 г каперси
2 цветни чушки
2 скилидки чесън
1 лук
връзка магданоз
маслиново масло
сол
черен пипер
Съставки за 2човек/души
400 г Дует Микс VAPEUR BONDUELLE
300 г риба тон
200 г гъби
100 г масло
10 г каперси
2 цветни чушки
2 скилидки чесън
1 лук
връзка магданоз
маслиново масло
сол
черен пипер
300 г риба тон
200 г гъби
100 г масло
10 г каперси
2 цветни чушки
2 скилидки чесън
1 лук
връзка магданоз
маслиново масло
сол
черен пипер
- Стъпка 1Нарежете лука и чесъна, след което добавете малко маслиново масло в тигана и ги запържете за 3-4 минути. След това добавете зеленчуковия микс Дует Bonduelle, овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте до гладкост.
- Стъпка 2Нарежете чушките и ги добавете в тигана със зеленчуковия миск Дует Bonduelle. Нарежете гъбите и ги задушете в отделен тиган със сол и черен пипер, и оставете да къкри до готовност. След това ги добавете в първия тиган с фасула и чушките, върху която поръсете предварително нарязания магданоз.
- Стъпка 3Намажете рибата тон с маслиново масло и я сложете на грил тигана, и след това я подправете със сол и черен пипер.
- Стъпка 4Успоредно с това разтопете 100 г масло в малък съд, в който добавете каперсите, като приготвите соса от риба тон.
- Стъпка 5В чиния сложете рибата тон, върху която полейте соса с каперси и до него зеленчуковата гарнитура. Така че вечерята може да бъде сервирана. Добър апетит!
Открийте също...