1. >Retsepti
  2. >Пролетна паста с грах и аспержи

Пролетна паста с грах и аспержи

Свежа рецепта, която носи пролетта в чинията Ви! Тази комбинация от паста и зеленчуци ще осигури минерали, аминокиселини и витамини, а Вие ще възвърнете енергията си.
Лесни
2 човек/души
15 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 гр сладък зелен грах, Bonduelle

150 гр аспержи

100 гр паста

30 гр масло

20 гр пармезан

1/2 червен лук

чесън

кора от лимон

сок от лимон

кедрови ядки (по желание)

микс от ароматни подправки

зехтин

сол

черен пипер
Съставки за 2човек/души
400 гр сладък зелен грах, Bonduelle

150 гр аспержи

100 гр паста

30 гр масло

20 гр пармезан

1/2 червен лук

чесън

кора от лимон

сок от лимон

кедрови ядки (по желание)

микс от ароматни подправки

зехтин

сол

черен пипер
  1. Стъпка 1
    Сварете пастата с малко сол.
  2. Стъпка 2
    Гответе нарязания лук в голям тиган, до покафеняване. Добавете наситнения чесън и аспержите. Овкусете със сол и черен пипер, след което добавете граха.
  3. Стъпка 3
    Добавете пастата и разбъркайте.Сложете съдържанието в голяма купа. Добавете лимоновите кора и сок, ароматните билки и кедровите ядки. Гарнирайте с настърган пармезан.