1. >Zelenchutsi
  2. >Червен боб

Стерилизиран и богат на фибри, Червен фасул Bonduelle е подходящ както за готвени ястия, така и за салати.

Червеният боб, често срещан в салати и мексикански ястия, също се приготвя и в различни основни ястия. Сладък, кремообразен, богат на фибри и протеини, червеният боб е подходящ за балансирано и здравословно хранене.

здравословно:
нето тегло: 200 g сухо тегло: 120 g
съставки

Червен фасул (48%); Сос (52%): вода, сол, захар, модифицирано царевично нишесте, алкохолен оцет, пипер, чесън на прах, бял пипер на прах;

Следи от Без глутен.

хранителна стойност

за 100g
Енергия в (kJ) 298 kJ
Енергия (kcal) 71 kcal
Мазнини (гр) 0,5 гр
Въглехидрати (гр) 8,2 гр
Фибри (гр) 5,6 гр
Белтъчини (гр) 5,6 гр
готвене

Стерилизиран продукт. Богат на фибри. Подходящ както за готвени ястия, така и за салати.

консервиране

Да се съхранява на сухо и хладно място. След отваряне да се съхранява в хладилник на максимум 4°C в чист и добре затворен съд. Да се консумира до 48 часа.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
  • Бурито купа

    Мексиканската кухня може да бъде адаптирана към вашите желания! Изненадайте любимите си хора с иновативна идея за бурито, бързо, но и вкусно.

  • Адриатическа супа от паста и боб

    Перфектната рецепта за семеен обяд

  • Салата с риба тон, черен и зелен боб

    Идеалната салата за всеки момент от деня!

Вижте още рецепти