Пълнени гъби "Портобело" с боб и моцарела
Нестандартно и лесно предястие за двама
Лесни
2 човек/души
30 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г зрял фасул Bonduelle
2 гъби Портобело (около 200 г)
1/2 морков
50 г моцарела
100 мл олио
2 скилидки чесън
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. чубрица
сол
2 гъби Портобело (около 200 г)
1/2 морков
50 г моцарела
100 мл олио
2 скилидки чесън
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. чубрица
сол
Съставки за 2човек/души
400 г зрял фасул Bonduelle
2 гъби Портобело (около 200 г)
1/2 морков
50 г моцарела
100 мл олио
2 скилидки чесън
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. чубрица
сол
2 гъби Портобело (около 200 г)
1/2 морков
50 г моцарела
100 мл олио
2 скилидки чесън
1 ч.л. червен пипер
1 ч.л. чубрица
сол
- Стъпка 1Чесънът и морковът се нарязват на дребно и се задушават в олиото за няколко минути.
- Стъпка 2След това се добавят бобът, чубрицата, солта и червеният пипер. Всичко се разбърква за 10-ина минути и с получената плънка се пълнят гъбите.
- Стъпка 3Щом и зеленчуците омекнат, а течността им се поизпари, се добавят яйцата. Ястието не се бърка, а огънят леко се намалява.
- Стъпка 4Напълнените гъби се поръсват с настъргана моцарела и се изпичат за 15 минути при 180 градуса. Предястието се сервира горещо и декорирано с връхчета пресен босилек.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Печена сьомга с микс от зелен и жълт фасул
Здравословна и вкусна комбинация от зелен и жълт фасул със сьомга и песто сос! Идеално ястие за лека вечеря.
Брускета с риба тон, царевица и червен фасул
Вкусни хапки, които могат да превърнат всяко ястие в специален повод
Зеленчуков дует с прошуто
Бърза и вкусна рецепта за предястие с прошуто, подходяща за офиса и вкъщи.
Открийте също...