Малък, но комбинативен! Добър избор за всеки сезон.
Комбинациите с грах са най-различни и зависят изцяло от вашия вкус и кулинарно въображение. Благодарение на смесицата от витамин В1, В2, В6 и С, както и съдържанието на желязо, грахта представлява лекарство срещу анемията и умората. Замразен продукт. Без консерванти. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!
Зелен грах. Възможно е наличието на следи от целина.
Следи от Целина.
за 100g | ||
---|---|---|
Енергия в kJ | 297 kJ | |
Енергия (kcal) | 71 kcal | |
Мазнини (гр) | 0,6 g | |
От които наситени (гр) | 0,1 g | |
Въглехидрати (гр) | 8,8 g | |
От които захари (гр) | 5,6 g | |
Фибри (гр) | 4,8 g | |
Белтъчини (гр) | 5,1 g | |
Сол (гр) | 0,01 g | |
Витамин B9 (µg) | 36,0 µg |
Замразен продукт. Без консерванти. Благодарение на смесицата от витамин В1, В2, В6 и С, както и съдържанието на желязо, грахта представлява лекарство срещу анемията и умората. Комбинациите с грах са най-различни и зависят изцяло от вашия вкус и кулинарно въображение. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!
Условия за съхранение: В хладилник (от 0°C до +4°C) за 24 часа; във фризер (-18°C) до срока на годност, упоменат на опаковката. Продуктът е съхраняван при -18°C.
След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.
Открийте рецептите ни
Такос с червен боб
Ястие, което ви отвежда в Мексико и ви очарова с цветни комбинации
Бакалау – треска по португалски със зеленчуци
Рибата треска определено е царят на португалската маса. В Португалия сушената и осолена треска е основата на невероятен брой ястия. Независимо под каква форма ще бъде сервирана, винаги е харесвана от португалците.
Sauerkraut – кисело зеле
Методът за правене на кисело зеле бил известен много отдавна, още по времето на Древна Гърция, Рим и Китай. Въпреки това днешният начин, толкова известен в Европа е дошъл при нас благодарение на монголците, които завладявайки Европа през 13 век, го пренесли в цяла източна и централна Европа. Вече над 700 години киселото зеле е най-вече известно в Германия, Полша, Русия, Украйна, Беларус. Sauerkraut е рецепта за кисело зеле и се смята за най-известното немско ястие на света.