Пролетни зеленчуци с яйца на тиган
Перфектният пролетен обяд за двама
Лесни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г Bonduelle Пролетен микс Vapeur
3 скилидки чесън
1 глава червен лук
50 мл зехтин
150 г мариновани гъби
мащерка
4 яйца
сол
2 с.л. зехтин
3 скилидки чесън
1 глава червен лук
50 мл зехтин
150 г мариновани гъби
мащерка
4 яйца
сол
2 с.л. зехтин
Съставки за 2човек/души
400 г Bonduelle Пролетен микс Vapeur
3 скилидки чесън
1 глава червен лук
50 мл зехтин
150 г мариновани гъби
мащерка
4 яйца
сол
2 с.л. зехтин
3 скилидки чесън
1 глава червен лук
50 мл зехтин
150 г мариновани гъби
мащерка
4 яйца
сол
2 с.л. зехтин
- Стъпка 1Чесънът се нарязва на дребно и се задушава в зехтина за минута, заедно с нарязания на полумесеци червен лук.
- Стъпка 2След това се добавят гъбите и мащерката, а после и пакетът Bonduelle Пролетен микс Vapeur. Оставя се всичко да се задуши, зеленчуците да поомекнат и водата да се изпари.
- Стъпка 3Накрая се добавя зеленият лук и леко се разбърква.
- Стъпка 4Щом яйцата стегнат, ястието се премества от котлона и се сервира. Поръсва се със сол и малко зехтин.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Зелена зеленчукова крем супа с нахут
Нова рецепта за вкусна крем супа! В тази апетитна рецепта може да откриете хранителните качества на зелените зеленчуци, съчетани с богатия на фибри и протеини нахут.
Филе от пъстърва със зелен фасул и ечемик
Филе от пъстърва със зелен фасул и ечемик
Пиле с пюре от зелени зеленчуци
Заменете класическото картофено пюре с хранителните вещества на зелените зеленчуци и обядът в семейството ще бъде вкусна изненада за всички ваши близки.
Открийте също...