Зелена зеленчукова крем супа с нахут
Нова рецепта за вкусна крем супа! В тази апетитна рецепта може да откриете хранителните качества на зелените зеленчуци, съчетани с богатия на фибри и протеини нахут.
Лесни
4 човек/души
20 мин
Съставки
за 4 човек/души
400 г Зеленчуков микс за крем супа от зелени зеленчуци
300 г нахут Bonduelle
500 ml вода (може да варира в зависимост от желаната консистенция)
50 г масло
50 мл течна сметана
3 скилидки чесън
1 праз
1 лук
няколко малки картофи
няколко цветчета броколи
няколко листа босилек
розмарин
магданоз
мазнина
сол
пипер
300 г нахут Bonduelle
500 ml вода (може да варира в зависимост от желаната консистенция)
50 г масло
50 мл течна сметана
3 скилидки чесън
1 праз
1 лук
няколко малки картофи
няколко цветчета броколи
няколко листа босилек
розмарин
магданоз
мазнина
сол
пипер
Съставки за 4човек/души
400 г Зеленчуков микс за крем супа от зелени зеленчуци
300 г нахут Bonduelle
500 ml вода (може да варира в зависимост от желаната консистенция)
50 г масло
50 мл течна сметана
3 скилидки чесън
1 праз
1 лук
няколко малки картофи
няколко цветчета броколи
няколко листа босилек
розмарин
магданоз
мазнина
сол
пипер
300 г нахут Bonduelle
500 ml вода (може да варира в зависимост от желаната консистенция)
50 г масло
50 мл течна сметана
3 скилидки чесън
1 праз
1 лук
няколко малки картофи
няколко цветчета броколи
няколко листа босилек
розмарин
магданоз
мазнина
сол
пипер
- Стъпка 1Нарежете зеленчуците (лук и праз) на едро и ги задушете.
- Стъпка 2След като зеленчуците се сварят, добавете зеленчуковия микс за крем супа на Bonduelle и подправете със сол и черен пипер.
- Стъпка 3Разбъркайте зеленчуците и ги запечете за 30 минути на 190 градуса.
- Стъпка 4Междувременно слагаме цветчетата броколи и малко нахут във фурната за декорация.
- Стъпка 5Когато зеленчуците се сготвят, блендирайте всичко и добавете масло и течна сметана.
Открийте също...