Идеалната основа за пролетни, леки ястия.

Пролетният зеленчуков микс VAPEUR на Bonduelle е идеалната основа за бързо приготвяне на леки, пролетни ястия, но също така работи чудесно като гарнитура. Продуктът се приготвя на пара по уникалната технология Vapeur и изисква само нагряване, така че е готов за 3 минути

нето тегло: 400 g
съставки

Фин зелен фасул, цели шушулки (30%), броколи (20%), нарязана жълта тиквичка (20%), нарязан морков (20%), нарязан лук (10%). Може да съдържа следи от целина!

Следи от Целина.

хранителна стойност

за 100g
Енергия в kJ 118 kJ
Енергия (kcal) 28 kcal
Мазнини (гр) 0,2 g
От които наситени (гр) 0,0 g
Въглехидрати (гр) 3,8 g
От които захари (гр) 2,2 g
Фибри (гр) 2,6 g
Белтъчини (гр) 1,5 g
Сол (гр) 0,02 g
готвене

Готови зеленчуци приготвени на пара. Не съдържат консерванти. На тиган: Размразените заленчуци (400 г) изсипете в тиган с нагорещено олио и задушете за 4 минути. След 4 минути добавете маслото и подправките. Запържете за още 2 минути без капак. Веднъж размразен продуктът да не се замразява повторно!

консервиране

Условия за съхранение: В хладилник (от 0°C до +4°C) за 24 часа; във фризер (-18°C) до срока на годност, упоменат на опаковката. Продуктът е съхраняван при -18°C.

След отваряне да се консумира в рамките на максимум 48 часа.

Открийте рецептите ни

ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда
  • Бурито купа

    Мексиканската кухня може да бъде адаптирана към вашите желания! Изненадайте любимите си хора с иновативна идея за бурито, бързо, но и вкусно.

  • Адриатическа супа от паста и боб

    Перфектната рецепта за семеен обяд

  • Руло с черен боб

    Мексиканско ястие с пиле и черен боб!