Хумус със зрял боб
Специфично ливанско ястие, което може да се сервира както топло, така и студено; приготвя се лесно и бързо, като е подходящ вариант за обяд или вечеря.
Лесни
2 човек/души
15 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 г Зрял бял фасул Bonduelle
1 лимон
супена лъжица тахан
магданоз
маслиново масло
чесън на прах
сладък червен пипер
сол
2 репички
1 краставица
1 морков
гризина
1 лимон
супена лъжица тахан
магданоз
маслиново масло
чесън на прах
сладък червен пипер
сол
2 репички
1 краставица
1 морков
гризина
Съставки за 2човек/души
400 г Зрял бял фасул Bonduelle
1 лимон
супена лъжица тахан
магданоз
маслиново масло
чесън на прах
сладък червен пипер
сол
2 репички
1 краставица
1 морков
гризина
1 лимон
супена лъжица тахан
магданоз
маслиново масло
чесън на прах
сладък червен пипер
сол
2 репички
1 краставица
1 морков
гризина
- Стъпка 1В купа сложете зрелия бял фасул, тахана, маслиновото масло, чесъна на прах, солта, лимоновия сок и пасирайте всичко, докато стане хомогенна паста. Посолете на вкус и украсете хумуса с маслиново масло, червен пипер и нарязан магданоз.
- Стъпка 2За сервиране нарежете краставица, морков или ряпа на филийки по избор и сервирайте с гризина. Добър апетит!
- Стъпка 3Оставете всичко да стегне за малко, овкусете със сол и след това добавете пилешките гърди. Разбъркайте ястието и го полейте със сладколютивия сос, като оставете всичко на огъня за още 23 минути. Добавете сусама и вечерята може да се сервира!
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Пролетни рулца със зелен и жълт фасул
Посрещнете своите гости с едно чудесно, лесноза приготвяне и здравословно ястие
Салата с бял боб
Салата с бял боб
САЛАТА GRAND BLEU
Салатата се казва така, защото предизвиква лятното настроение. Много лесна и бърза за изпълнение тази балансирана салата си е завършено ястие. Изненадайте себе си с тази рецепта за салата Bonduelle!
Открийте също...