Салата с бял боб
Салата с бял боб
Лесни
2 човек/души
15 мин
Съставки
за 2 човек/души
2 консерви бял боб Bonduelle
10-12 цветни чери домата
1 глава нарязан на полумесеци червен лук
Шепа рукола
1/3 връзка магданоз
4 с.л. зехтин
Сол и черен пипер на вкус
10-12 цветни чери домата
1 глава нарязан на полумесеци червен лук
Шепа рукола
1/3 връзка магданоз
4 с.л. зехтин
Сол и черен пипер на вкус
Съставки за 2човек/души
2 консерви бял боб Bonduelle
10-12 цветни чери домата
1 глава нарязан на полумесеци червен лук
Шепа рукола
1/3 връзка магданоз
4 с.л. зехтин
Сол и черен пипер на вкус
10-12 цветни чери домата
1 глава нарязан на полумесеци червен лук
Шепа рукола
1/3 връзка магданоз
4 с.л. зехтин
Сол и черен пипер на вкус
- Стъпка 1Отцедете боба от водата от консервата и сложете в голяма купа. Нарежете доматите на колелца и ги добавете в купата заедно с червения лук. полейте със зехтина, посолете и подправете с черен пипер, прибавете измитата рукола и ситно нарязания магданоз и разбъркайте добре.
- Стъпка 2Разпределете в чинии за сервиране и поднесете веднага.
- Стъпка 3Разбъркайте, гответе още 2 минути и свалете съда от котлона. Разпределете в чинии за сервиране и към всяка порция добавете парче риба.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Хумус със зрял боб
Специфично ливанско ястие, което може да се сервира както топло, така и студено; приготвя се лесно и бързо, като е подходящ вариант за обяд или вечеря.
САЛАТА GRAND BLEU
Салатата се казва така, защото предизвиква лятното настроение. Много лесна и бърза за изпълнение тази балансирана салата си е завършено ястие. Изненадайте себе си с тази рецепта за салата Bonduelle!
Пролетни рулца със зелен и жълт фасул
Посрещнете своите гости с едно чудесно, лесноза приготвяне и здравословно ястие
Открийте също...