САЛАТА GRAND BLEU
Салатата се казва така, защото предизвиква лятното настроение. Много лесна и бърза за изпълнение тази балансирана салата си е завършено ястие. Изненадайте себе си с тази рецепта за салата Bonduelle!
Лесни
4 човек/души
15 мин
Съставки
за 4 човек/души
2 консерви (680г) Тексас микс Bonduelle
3 големи домата
150 г бял ориз
1 косерва риба тон филе
4 бр.ролца от раци
Няколко листа салата
Червени и зелени чушки
За дресинга: зехтин, сол, пипер, оцет, див лук
3 големи домата
150 г бял ориз
1 косерва риба тон филе
4 бр.ролца от раци
Няколко листа салата
Червени и зелени чушки
За дресинга: зехтин, сол, пипер, оцет, див лук
Съставки за 4човек/души
2 консерви (680г) Тексас микс Bonduelle
3 големи домата
150 г бял ориз
1 косерва риба тон филе
4 бр.ролца от раци
Няколко листа салата
Червени и зелени чушки
За дресинга: зехтин, сол, пипер, оцет, див лук
3 големи домата
150 г бял ориз
1 косерва риба тон филе
4 бр.ролца от раци
Няколко листа салата
Червени и зелени чушки
За дресинга: зехтин, сол, пипер, оцет, див лук
- Стъпка 1Сварете ориза във вряща вода, после оставете да изстине.
- Стъпка 2Отцедете царевицата и червения фасул. Нарежете доматите на четвъртинки и чушките на тънки ленти.
- Стъпка 3Добавяте 2 л. вода и чакате да заври. Използвайте това време, за да измиете картофите и да ги нарежете на кубчета.
- Стъпка 4Нежно разбъркайте боба, доматите и чушките. Внимателно аранжирайте филето от риба тон. Нарежете ролцата от раци на тънки ленти и ги изсипете върху другата част от салатата.
- Стъпка 5Подправете с оцет.
Открийте също...