Супа със зрял боб
Открийте рецептата за супа от бял боб на Bonduelle, богата на фибри и протеини, за балансирана диета.
Лесни
8 човек/души
60 мин
Съставки
за 8 човек/души
1 консерва (800 гр.) зрял фасул Bonduelle
300 гр. пасирани домати
3 моркова
2 чушки
2 лука, средни
2 скилидки чесън
2 с. л. Слънчогледово олио
1 пащърнак
1 връзка магданоз
1 малка глава целина
1 с.л. червен пипер
Сол на вкус
Няколко листа дафинов лист
Няколко листенца магданоз
300 гр. пасирани домати
3 моркова
2 чушки
2 лука, средни
2 скилидки чесън
2 с. л. Слънчогледово олио
1 пащърнак
1 връзка магданоз
1 малка глава целина
1 с.л. червен пипер
Сол на вкус
Няколко листа дафинов лист
Няколко листенца магданоз
Съставки за 8човек/души
1 консерва (800 гр.) зрял фасул Bonduelle
300 гр. пасирани домати
3 моркова
2 чушки
2 лука, средни
2 скилидки чесън
2 с. л. Слънчогледово олио
1 пащърнак
1 връзка магданоз
1 малка глава целина
1 с.л. червен пипер
Сол на вкус
Няколко листа дафинов лист
Няколко листенца магданоз
300 гр. пасирани домати
3 моркова
2 чушки
2 лука, средни
2 скилидки чесън
2 с. л. Слънчогледово олио
1 пащърнак
1 връзка магданоз
1 малка глава целина
1 с.л. червен пипер
Сол на вкус
Няколко листа дафинов лист
Няколко листенца магданоз
- Стъпка 1Нарежете лука, магданоза и целината на ситно. Нарежете морковите на полукръгчета, а чушките на средни кубчета. Чесънът се нарязва на ситно и се слага заедно с лука.
- Стъпка 2Сотирайте лука и чесъна заедно в 2 с. л. мазнина. Готвим ги на слаб огън в захлупена тенджера за 5 минути, докато придобият златист цвят. След като лукът омекне, добавете пащърнака, магданоза и целината и ги задушете за още 5 минути на слаб огън в захлупен съд. Разбъркваме от време на време, за да не залепне.
- Стъпка 3Пригответе дресинга като смесите оцета, захарта и олиото. Добавете сол и черен пипер. Изсипете дресинга при салатата и разбъркайте.
- Стъпка 4Добавете 23 литра вода и оставете да ври на силен огън за около 30 минути.
- Стъпка 5След като всички зеленчуци се сварят, добавете пасираните домати и варете още 5 минути на слаб огън.
- Стъпка 6Добавете магданоза накрая, при сервиране. Поръсете с малко червен лук за повече вкус.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Свинско с мексикански сос
Направете времето, което прекарвате със семейството си, незабравимо вкусно!
Печена сьомга с микс от зелен и жълт фасул
Здравословна и вкусна комбинация от зелен и жълт фасул със сьомга и песто сос! Идеално ястие за лека вечеря.
Пълнени гъби "Портобело" с боб и моцарела
Нестандартно и лесно предястие за двама
Открийте също...