Равиоли с пролетни зеленчуци и сирене
Перфектно ястие за любителите на вегетарианската кухня
Лесни
2 човек/души
15 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 пакет (400 г) Пролетен микс Bonduelle Vapeur
10 филета аншоа
8 равиоли със сирене
1/2 чаша доматен сос
1 чаша зеленчуков микс
4 с.л. зехтин
2 с.л. пармезан
3 скилидки чесън
1 връзка див лук
сол
пипер
10 филета аншоа
8 равиоли със сирене
1/2 чаша доматен сос
1 чаша зеленчуков микс
4 с.л. зехтин
2 с.л. пармезан
3 скилидки чесън
1 връзка див лук
сол
пипер
Съставки за 2човек/души
1 пакет (400 г) Пролетен микс Bonduelle Vapeur
10 филета аншоа
8 равиоли със сирене
1/2 чаша доматен сос
1 чаша зеленчуков микс
4 с.л. зехтин
2 с.л. пармезан
3 скилидки чесън
1 връзка див лук
сол
пипер
10 филета аншоа
8 равиоли със сирене
1/2 чаша доматен сос
1 чаша зеленчуков микс
4 с.л. зехтин
2 с.л. пармезан
3 скилидки чесън
1 връзка див лук
сол
пипер
- Стъпка 1Сварете равиолите със сирене в подсолена вода с малко зехтин. Врето за варене варира в зависимост от пастата (проверете указанието върху опаковката). Тя запазва свежестта си за около 5-6 минути.
- Стъпка 2Пригответе соса от наситнен чесън и див лук, задушени с малко олио и филета аншоа. Веднага сложете Пролетен микс Vapeur Bonduelle и соса с домати на кубчета. Д3 минути.обавете зеленчуковия микс и ги оставете да са варят за още
- Стъпка 3В тавичка за печене изсипвате 1 пакет Bonduelle Royal Mix и към него прибавяте парчетата сьомга и сместа от яйцата и сметаната.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Филе от пъстърва със зелен фасул и ечемик
Филе от пъстърва със зелен фасул и ечемик
Азиатска оризова салата
Специфична за китайската кухня, оризова салата ще бъде иновация във вашата книга с рецепти. Свежият вкус на тази рецепта ще осигури обилен обяд.
Зелена зеленчукова крем супа с нахут
Нова рецепта за вкусна крем супа! В тази апетитна рецепта може да откриете хранителните качества на зелените зеленчуци, съчетани с богатия на фибри и протеини нахут.
Открийте също...