Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Яжте цветно

Цветът на зеленчуците и плодовете се свързва с определени вещества, които влияят не само на цвета на продукта, но и на неговите ползи за здравето. Разнообразието на консумираните плодове и зеленчуци осигурява доставянето на всички ценни хранителни вещества, от които се нуждаят нашите тела. Прилагането на „цветната чиния” се фокусира върху приготвянето на хранителни ястия и придава интересен и привлекателен външен вид на вашите ястия. Винаги трябва да има място за следните компоненти: Червеното е цветът на жизнеността, помага при емоционални проблеми, като лекува ленивостта и умората. Червеният цвят означава „богатство на минерали”. Отсъствието му от диетата може да доведе до анемия или замаяност. Оранжевото е цветът на оптимизма, лекува тъгата и насърчава промяната. Липсата му означава запек и скованост на ставите. Зеленото повишава физическата издръжливост, чисти и детоксикира тялото, което води до загуба на тегло и предотвратява пристъпите на паника. Зеленият цвят е естествено богат на витамини и минерали. Освен това той има положителен ефект върху имунната система, предпазва от рак, подобрява структурата на кожата и забавя стареенето. Лилавото е най-малко популярния цвят в ежедневната диета. Той носи мир, отпускане, подобрява концентрацията и спомага за стимулиране на мозъка. Консумирането на лилава храна отпуска тялото ви, както и ума ви, като по този начин предпазва от сърдечни удари. Green_Healthy_Diet-BG5

Съставете цветна чиния за вашите приятели според принципите на здравословното хранене.

Научете повече на: Цветът на зеленчуците – какво значи той? Зелената диета е здравословна диета Червени зеленчуци за здраво сърце Лилавите зеленчуци – богат източник на антиоксиданти


Рецепти, които може да ви интересуват

Паприкаш
Паприкаш

Рецепта за Паприкаш – традиционно унгарско ястие.

2 човека 30-45 минути Лесно
Палачинки ала Гундел
Палачинки ала Гундел

Рецепта за палачинки ала Гундел - най-известните унгарски палачинки.

3 човека над 45 минути Умерено
Пиле "Жулиен"
Пиле "Жулиен"

Класическа рецепта с перфектен вкус

4 човека 30-45 минути Лесно
Спанак с гъби на фурна
Спанак с гъби на фурна

Спанак - суперхрана в изкусителна комбинация с нискокалоричните гъби на фурна!

3 човека 30-45 минути Умерено
Яжте цветно

Цветът на зеленчуците и плодовете се свързва с определени вещества, които влияят не само на цвета на продукта, но и на неговите ползи за здравето. Разнообразието на консумираните плодове и зеленчуци осигурява доставянето на всички ценни хранителни вещества, от които се нуждаят нашите тела. Прилагането на „цветната чиния” се фокусира върху приготвянето на хранителни ястия и придава интересен и привлекателен външен вид на вашите ястия. Винаги трябва да има място за следните компоненти: Червеното е цветът на жизнеността, помага при емоционални проблеми, като лекува ленивостта и умората. Червеният цвят означава „богатство на минерали”. Отсъствието му от диетата може да доведе до анемия или замаяност. Оранжевото е цветът на оптимизма, лекува тъгата и насърчава промяната. Липсата му означава запек и скованост на ставите. Зеленото повишава физическата издръжливост, чисти и детоксикира тялото, което води до загуба на тегло и предотвратява пристъпите на паника. Зеленият цвят е естествено богат на витамини и минерали. Освен това той има положителен ефект върху имунната система, предпазва от рак, подобрява структурата на кожата и забавя стареенето. Лилавото е най-малко популярния цвят в ежедневната диета. Той носи мир, отпускане, подобрява концентрацията и спомага за стимулиране на мозъка. Консумирането на лилава храна отпуска тялото ви, както и ума ви, като по този начин предпазва от сърдечни удари. Green_Healthy_Diet-BG5

Съставете цветна чиния за вашите приятели според принципите на здравословното хранене.

Научете повече на: Цветът на зеленчуците – какво значи той? Зелената диета е здравословна диета Червени зеленчуци за здраво сърце Лилавите зеленчуци – богат източник на антиоксиданти

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description