1. >Retsepti
  2. >Супа с боб, пушен свински джолан и моркови

Супа с боб, пушен свински джолан и моркови

Accessible
6 човек/души
120 мин
Съставки
за 6 човек/души
600 г зрял фасул Bonduelle

500 г млади моркови

700 г пушен свински джолан

2 л зеленчуков бульон

3 чаши доматен сок

5 с.л. доматена паста

3 лука

2 пащърнака

4 стръка зелен лук

1 връзка магданоз

1 връзка копър

3 с.л. слънчогледово олио

2 стръка розмарин

1 ч.л. суха мащерка

сол

пипер
Съставки за 6човек/души
600 г зрял фасул Bonduelle

500 г млади моркови

700 г пушен свински джолан

2 л зеленчуков бульон

3 чаши доматен сок

5 с.л. доматена паста

3 лука

2 пащърнака

4 стръка зелен лук

1 връзка магданоз

1 връзка копър

3 с.л. слънчогледово олио

2 стръка розмарин

1 ч.л. суха мащерка

сол

пипер
  1. Стъпка 1
    Сварете пушения свински джолан в съд, в който можете да добавите морков и пащърнак по избор. Оставете да се вари докато месото са разпадне от кокала.
  2. Стъпка 2
    Нарежете на ситно лука, пащърнака на кубчета и ги сложете да се варят в съд с малко олио. Добавете зеленчуковия бульон. След като джолана се е сварил, добавете и него в съда и оставете да се свари добре.
  3. Стъпка 3
    Отделно, запечете панчетата (бекона), докато не стане хрупкава.
Изненадайте себе си
ЛеснаСреднаТрудна
< 15 Мин15 - 45 Мин45 m и +
Легенда