Боб яхния с наденички
Превъзходно ястие, вкусно и хранително
Достъпни
2 човек/души
40 мин
Съставки
за 2 човек/души
2 консерви (800 г) зрял фасул Bonduelle
400 г наденички
2 чаши (500 г) зеленчуков бульон
1 морков
2 червени лука
1/2 чушка капия
1 корен целина
4 с.л. доматено пюре
3 с.л. слънчогледово олио
2 скилидки чесън
1 връзка магданоз
4 дафинови листа
3-4 коренчета мащерка
черни зърна пипер
сол
400 г наденички
2 чаши (500 г) зеленчуков бульон
1 морков
2 червени лука
1/2 чушка капия
1 корен целина
4 с.л. доматено пюре
3 с.л. слънчогледово олио
2 скилидки чесън
1 връзка магданоз
4 дафинови листа
3-4 коренчета мащерка
черни зърна пипер
сол
Съставки за 2човек/души
2 консерви (800 г) зрял фасул Bonduelle
400 г наденички
2 чаши (500 г) зеленчуков бульон
1 морков
2 червени лука
1/2 чушка капия
1 корен целина
4 с.л. доматено пюре
3 с.л. слънчогледово олио
2 скилидки чесън
1 връзка магданоз
4 дафинови листа
3-4 коренчета мащерка
черни зърна пипер
сол
400 г наденички
2 чаши (500 г) зеленчуков бульон
1 морков
2 червени лука
1/2 чушка капия
1 корен целина
4 с.л. доматено пюре
3 с.л. слънчогледово олио
2 скилидки чесън
1 връзка магданоз
4 дафинови листа
3-4 коренчета мащерка
черни зърна пипер
сол
- Стъпка 1Първо нарязахме на ситно червения лук и магданоза, чесъна на тънки резени, целината и капията на кубчета, а моркова рендосахме.
- Стъпка 2Навихме наденицата на шиш и я сложихме в тава, която пъхнахме в предварително загрята до 180° фурна до готовност.
- Стъпка 3Междувременно сварете пастата и охладете според инструкциите на опаковката.
- Стъпка 4След като зеленчуците се сварят, добавихме зрелия фасул, отцеден от излишното количество течност. Оставихме го да къкри 710 минути и прибавихме доматеното пюре, мащерка и дафинов лист. Овкусихме със сол и пипер и оствихме да се вари за още 10 минути.
- Стъпка 5Време да се насладим на резултата!
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Запечен боб с фенел, бекон и наденички
Изненадайте любимите си хора с вкусна рецепта за печен боб. Уникален вкус, предлаган от основни зеленчуци и пикантни наденички, в добавка с бекон.
Пиле с боб и царевица в мексикански сос
Идея за мексиканска рецепта за любителите на пикантните ястия. Зеленчуковият микс MEXICANA Червен фасул с царевица в сос чили от Bonduelle представлява идеална основа за много мексикански ястия.
Зелен и жълт фасул с грилована риба
Последователно, здравословно и вкусно, това е идеалното описание на рецептата, която предлагаме. Рибата тон, нискокалорична риба, заедно с гарнитура от зелен и жълт боб, може да ви осигури необходимите калории за обяд, като е идеалният избор за горещите летни дни.
Открийте също...