Салата Кан с херинга и риба тон
Истинският морски вкус на Средиземноморието
Лесни
4 човек/души
15 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 консерва (310 г) Mediterranean Mix Gold Bonduelle
1 консерва (400 г) нарязан зелен фасул Bonduelle
50 г риба тон
50 г мариновани шпроти
1 варено яйце
10 чери домата
1/2 краставица
1/2 връзка зелена салата
2 репички
лимон
50 мл зехтин
див чесън
1 консерва (400 г) нарязан зелен фасул Bonduelle
50 г риба тон
50 г мариновани шпроти
1 варено яйце
10 чери домата
1/2 краставица
1/2 връзка зелена салата
2 репички
лимон
50 мл зехтин
див чесън
Съставки за 4човек/души
1 консерва (310 г) Mediterranean Mix Gold Bonduelle
1 консерва (400 г) нарязан зелен фасул Bonduelle
50 г риба тон
50 г мариновани шпроти
1 варено яйце
10 чери домата
1/2 краставица
1/2 връзка зелена салата
2 репички
лимон
50 мл зехтин
див чесън
1 консерва (400 г) нарязан зелен фасул Bonduelle
50 г риба тон
50 г мариновани шпроти
1 варено яйце
10 чери домата
1/2 краставица
1/2 връзка зелена салата
2 репички
лимон
50 мл зехтин
див чесън
- Стъпка 1Нарежете краставицата на едри парчета, репичките на шайбички, зелената салата на едро, яйцето и доматите разделете на две.
- Стъпка 2Подредете зеленчуците в купа и добавете рибата тон и шпротите.
- Стъпка 3Нарежете синьото сирене на кубчета и заедно с хамона го добавете към салатата, след което сложете и изпечените крутончета.
- Стъпка 4Накрая добавете зехтина, чесъна и лимона.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Буда купичка
Bonduelle посреща лятото със свежа рецепта, богата на зеленчуков протеин и перфектна за топлия сезон.
Телешко месо с China Mix и бланширан ориз
Вкусен и лесен обяд за двама
Салата с картофи, бекон и грах
Вкусна и лесна салата за лека вечеря
Открийте също...