Табуле с черен боб
4 човек/души
Съставки
за 4 човек/души
Продукти:
2 консерви черен боб Bonduelle
2 домата
1 краставица
½ глава червен лук
½ връзка едро нарязан магданоз
1/3 връзка едро нарязана мента
За дресинга
2 с.л. лимонов сок
4 с.л. зехтин
1 скилидка пасиран чесън
сол и черен пипер на вкус
2 консерви черен боб Bonduelle
2 домата
1 краставица
½ глава червен лук
½ връзка едро нарязан магданоз
1/3 връзка едро нарязана мента
За дресинга
2 с.л. лимонов сок
4 с.л. зехтин
1 скилидка пасиран чесън
сол и черен пипер на вкус
Съставки за 4човек/души
Продукти:
2 консерви черен боб Bonduelle
2 домата
1 краставица
½ глава червен лук
½ връзка едро нарязан магданоз
1/3 връзка едро нарязана мента
За дресинга
2 с.л. лимонов сок
4 с.л. зехтин
1 скилидка пасиран чесън
сол и черен пипер на вкус
2 консерви черен боб Bonduelle
2 домата
1 краставица
½ глава червен лук
½ връзка едро нарязан магданоз
1/3 връзка едро нарязана мента
За дресинга
2 с.л. лимонов сок
4 с.л. зехтин
1 скилидка пасиран чесън
сол и черен пипер на вкус
- Стъпка 1Нарежете доматите, краставицата на лука на кубчета и сложете в голяма купа. Отцедете и изплакнете боба. Сложете го при зеленчуците и добавете билките.
- Стъпка 2В малка купа смесете зехтина, чесъна, и лимоновия сок.
- Стъпка 3Посолете и подправете с черен пипер и разбийте с бъркалка до получаването на емулсия.
- Стъпка 4Излейте върху салатата и смесете.
Открийте също...