Лятна салата с червен боб и печени чушки
Класическо решение с перфектен вкус
Лесни
4 човек/души
10 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 консерва червен боб Bonduelle
300 г печени белени червени чушки
1/2 глава лук
50 мл олио
1 ч.л. чубрица
1 с.л. лимонов сок
сол
300 г печени белени червени чушки
1/2 глава лук
50 мл олио
1 ч.л. чубрица
1 с.л. лимонов сок
сол
Съставки за 4човек/души
1 консерва червен боб Bonduelle
300 г печени белени червени чушки
1/2 глава лук
50 мл олио
1 ч.л. чубрица
1 с.л. лимонов сок
сол
300 г печени белени червени чушки
1/2 глава лук
50 мл олио
1 ч.л. чубрица
1 с.л. лимонов сок
сол
- Стъпка 1Нарежете чушките на средно едри парчета.
- Стъпка 2Добавете едро нарязания и леко намачкан лук.
- Стъпка 3Добавете киселите краставички, нарязани на средно дебели лентички.
- Стъпка 4Добавете чубрицата, сок от лимон и олиото и разбъркайте добре.
Открийте също...