Печен боб с домати, маслини и сирене
4 човек/души
Съставки
за 4 човек/души
1 с.л. зехтин
1 глава ситно нарязан червен лук
3 скилидки нарязан на филийки чесън
1 консерва (400 г) цели домати
1 ч.л. сушен риган
1 ч.л. пушен пипер
2 консерви канелини бял боб Bondulelle
10-15 маслини без костилка
70 г натрошено сирене
пресен риган
1 глава ситно нарязан червен лук
3 скилидки нарязан на филийки чесън
1 консерва (400 г) цели домати
1 ч.л. сушен риган
1 ч.л. пушен пипер
2 консерви канелини бял боб Bondulelle
10-15 маслини без костилка
70 г натрошено сирене
пресен риган
Съставки за 4човек/души
1 с.л. зехтин
1 глава ситно нарязан червен лук
3 скилидки нарязан на филийки чесън
1 консерва (400 г) цели домати
1 ч.л. сушен риган
1 ч.л. пушен пипер
2 консерви канелини бял боб Bondulelle
10-15 маслини без костилка
70 г натрошено сирене
пресен риган
1 глава ситно нарязан червен лук
3 скилидки нарязан на филийки чесън
1 консерва (400 г) цели домати
1 ч.л. сушен риган
1 ч.л. пушен пипер
2 консерви канелини бял боб Bondulelle
10-15 маслини без костилка
70 г натрошено сирене
пресен риган
- Стъпка 1В тиган загрейте зехтина, сложете лука, посолете и гответе 3-4 минути. Сложете чесъна, разбъркайте и гответе още минута.
- Стъпка 2Изсипете сместа в съд за печене добавете доматите и подправките, сол и черен пипер и смесете.
- Стъпка 3Прибавете отцедения бод и маслините и разбъркайте внимателно. Поръсете с натрошеното сирене, полейте с малко зехтин и печете 25-30 минути в загрята до 200 градуса фурна.
- Стъпка 4Поднесете с малко пресен риган.
Открийте също...