Печени картофи с крем от авокадо и червен фасул
Посрещнете своите гости с едно чудесно, лесноза приготвяне и здравословно ястие
Лесни
2 човек/души
40 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 консерва (200 г) червен фасул Bonduelle
3 големи картофа
2 бр. зряло авокадо
50 г краве сирене
2 лайма
4 репички
1 връзка пресен лук
1 връзка магданоз
малко мазнина
1/2 ч.л. пеперончино
сол, пипер
3 големи картофа
2 бр. зряло авокадо
50 г краве сирене
2 лайма
4 репички
1 връзка пресен лук
1 връзка магданоз
малко мазнина
1/2 ч.л. пеперончино
сол, пипер
Съставки за 2човек/души
1 консерва (200 г) червен фасул Bonduelle
3 големи картофа
2 бр. зряло авокадо
50 г краве сирене
2 лайма
4 репички
1 връзка пресен лук
1 връзка магданоз
малко мазнина
1/2 ч.л. пеперончино
сол, пипер
3 големи картофа
2 бр. зряло авокадо
50 г краве сирене
2 лайма
4 репички
1 връзка пресен лук
1 връзка магданоз
малко мазнина
1/2 ч.л. пеперончино
сол, пипер
- Стъпка 1Нарежете лука и магданоза, репичките и 1 лайм.
- Стъпка 2Пригответе авокадо крема: разрежете авокадото на две, махнете костилката, нарежете го на малки парчета и го изсипете в малка купичка. Добавете сол, пипер и пеперончиното и поръсете с малко мазнина. След това изцедете сока на 1/4 лайм. Добавете сиренето и използвайте блендер, за да приготвите крема.
- Стъпка 3След като извадите картофите от фурната срежете ги и ги напълнете с авокадо крема, зелен лук, магданоз и червен боб.
Открийте също...