Пълнени картофи с моцарела, царевица и бекон
Чудесно предястие за семейни събирания. Гответе вкусни, бързи и полезни ястия с продуктите на Бондюел.
Лесни
4 човек/души
45 мин
Съставки
за 4 човек/души
1 консерва (340 г) Сладка царевица на зърна, вакуумирана, СУПЕР СЛАДКА И ХРУПКАВА, GOLD Bonduelle
8 средно големи картофа
300 г моцарела
2 скилидки чесън
1 връзка пресен лук
1 малък домат
8 резенчета бекон
Бял пипер, сол
8 средно големи картофа
300 г моцарела
2 скилидки чесън
1 връзка пресен лук
1 малък домат
8 резенчета бекон
Бял пипер, сол
Съставки за 4човек/души
1 консерва (340 г) Сладка царевица на зърна, вакуумирана, СУПЕР СЛАДКА И ХРУПКАВА, GOLD Bonduelle
8 средно големи картофа
300 г моцарела
2 скилидки чесън
1 връзка пресен лук
1 малък домат
8 резенчета бекон
Бял пипер, сол
8 средно големи картофа
300 г моцарела
2 скилидки чесън
1 връзка пресен лук
1 малък домат
8 резенчета бекон
Бял пипер, сол
- Стъпка 1Сварете картофите заедно с обелките и щом изстинат издълбайте вътрешността им. Сложете картофите в тава за печене.
- Стъпка 2Смесете надробената моцарела с отцедената супер сладка царевица, смачкания чесън, нарязания пресен лук, подправете със сол и пипер и напълнете картофите със сместа.
- Стъпка 3Накрая декорирайте пълнените картофи с резени домати. Навийте леко резените бекон един по един и ги сложете до картофите в тавата за печене.
- Стъпка 4Печете в гореща фурна.
- Стъпка 5Украсете с листа босилек и пресен лук.
Открийте също...