Пролетна паста с грах и аспержи
Свежа рецепта, която носи пролетта в чинията Ви! Тази комбинация от паста и зеленчуци ще осигури минерали, аминокиселини и витамини, а Вие ще възвърнете енергията си.
Лесни
2 човек/души
15 мин
Съставки
за 2 човек/души
400 гр сладък зелен грах, Bonduelle
150 гр аспержи
100 гр паста
30 гр масло
20 гр пармезан
1/2 червен лук
чесън
кора от лимон
сок от лимон
кедрови ядки (по желание)
микс от ароматни подправки
зехтин
сол
черен пипер
150 гр аспержи
100 гр паста
30 гр масло
20 гр пармезан
1/2 червен лук
чесън
кора от лимон
сок от лимон
кедрови ядки (по желание)
микс от ароматни подправки
зехтин
сол
черен пипер
Съставки за 2човек/души
400 гр сладък зелен грах, Bonduelle
150 гр аспержи
100 гр паста
30 гр масло
20 гр пармезан
1/2 червен лук
чесън
кора от лимон
сок от лимон
кедрови ядки (по желание)
микс от ароматни подправки
зехтин
сол
черен пипер
150 гр аспержи
100 гр паста
30 гр масло
20 гр пармезан
1/2 червен лук
чесън
кора от лимон
сок от лимон
кедрови ядки (по желание)
микс от ароматни подправки
зехтин
сол
черен пипер
- Стъпка 1Сварете пастата с малко сол.
- Стъпка 2Гответе нарязания лук в голям тиган, до покафеняване. Добавете наситнения чесън и аспержите. Овкусете със сол и черен пипер, след което добавете граха.
- Стъпка 3Добавете отцедения бял боб Bonduelle в тенджерата. Добавете червен пипер, дафинов лист и сол на вкус. Като добавите и червения пипер, разбъркайте.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Агнешко бутче с червено цвекло и кисели краставички
Чудесна Великденска вечеря за двама
Крем супа от цвекло
Перфектната супа, когато нямаш много време
Домашно сладко от кайсии
Добре дошли в кухнята на Bonduelle! Днешното предложение е рецепта за фалафел, чийто вкус ще разнообразим с една тайна съставка. Досетихте ли се коя е тя? Подсказка: погледнете заглавието отново!
Открийте също...