Крем супа от цвекло
Перфектната супа, когато нямаш много време
Лесни
4 човек/души
10 мин
Съставки
за 4 човек/души
3 консерви (1200 г) червено цвекло на кубчета Bonduelle
250 мл прясно мляко
100 г масло
1 ч.л. сол
250 мл прясно мляко
100 г масло
1 ч.л. сол
Съставки за 4човек/души
3 консерви (1200 г) червено цвекло на кубчета Bonduelle
250 мл прясно мляко
100 г масло
1 ч.л. сол
250 мл прясно мляко
100 г масло
1 ч.л. сол
- Стъпка 1Изсипете консервите червено цвекло на кубчета Bonduelle в средно голяма тенджерка и поръсете със сол.
- Стъпка 2Добавете прясното мляко и оставете да поври, докато се сгъсти, след което добавете маслото.
- Стъпка 3Направете дресинга: добавете сока на лимона към горчицата, след което добавете меда и олиото.
- Стъпка 4Сервирайте в чинии за супа, като към всяка порция добавете течна сметана, орехи и босилек.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Пролетна паста с грах и аспержи
Свежа рецепта, която носи пролетта в чинията Ви! Тази комбинация от паста и зеленчуци ще осигури минерали, аминокиселини и витамини, а Вие ще възвърнете енергията си.
Домашно сладко от кайсии
Добре дошли в кухнята на Bonduelle! Днешното предложение е рецепта за фалафел, чийто вкус ще разнообразим с една тайна съставка. Досетихте ли се коя е тя? Подсказка: погледнете заглавието отново!
Агнешко бутче с червено цвекло и кисели краставички
Чудесна Великденска вечеря за двама
Открийте също...