Гъбена супа с франзела
Гъбена супа с франзела – рецепта за любителите на нестандартните кулинарни удоволствия.
Достъпни
3 човек/души
30 мин
Съставки
за 3 човек/души
485 г Нарязани гъби Bonduelle
1 праз
Половин глава лук
1 с.л. брашно
1 л пилешки бульон
10 мл сметана
Масло
Сол
Смлян черен пипер
1 франзела
6 с.л. печени кедрови ядки
1 зелена салата, измита и отцедена
150 г прясно козе сирене, на парченца
Зехтин
Шери оцет
Сос „Табаско”
Черен пипер
1 праз
Половин глава лук
1 с.л. брашно
1 л пилешки бульон
10 мл сметана
Масло
Сол
Смлян черен пипер
1 франзела
6 с.л. печени кедрови ядки
1 зелена салата, измита и отцедена
150 г прясно козе сирене, на парченца
Зехтин
Шери оцет
Сос „Табаско”
Черен пипер
Съставки за 3човек/души
485 г Нарязани гъби Bonduelle
1 праз
Половин глава лук
1 с.л. брашно
1 л пилешки бульон
10 мл сметана
Масло
Сол
Смлян черен пипер
1 франзела
6 с.л. печени кедрови ядки
1 зелена салата, измита и отцедена
150 г прясно козе сирене, на парченца
Зехтин
Шери оцет
Сос „Табаско”
Черен пипер
1 праз
Половин глава лук
1 с.л. брашно
1 л пилешки бульон
10 мл сметана
Масло
Сол
Смлян черен пипер
1 франзела
6 с.л. печени кедрови ядки
1 зелена салата, измита и отцедена
150 г прясно козе сирене, на парченца
Зехтин
Шери оцет
Сос „Табаско”
Черен пипер
- Стъпка 1Това е едно обикновено, но много оригинално ястие, което се сервира по специален начин. Направете го изключително като добавите смес от гъби и една скилидка чесън. Един невероятен сюрприз, който да поднесете!
- Стъпка 2Остранете зелената част на праза и нарежете бялата част на кръгчета. Нарежете лука на пръстени. Разтопете малко масло в една тенджерка и леко запържете праза и лука
- Стъпка 3Начин на приготвяне
- Стъпка 4Добавете останалото количество нарязани гъби към дресинга. Нарежете зелената салата на ивици и я объркайте с печените кедрови ядки и дресинга.
- Стъпка 5Разбийте супата с миксер до получаване на кремообразна смес. Изсипете супата в 4 дълбоки чинии. Ако желаете можете да добавите малко разбита сметана. Добавете няколко гъби в супата. Гарнирайте препечените филийки франзела със салата и ги поставете в края на чинията, като единият им край трябва да бъде потопен в супата.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Поширани яйца със зелен фасул и ечемик
Здравословна закуска със зърнени храни Bonduelle
Пълнена тиква с цели гъби
Трик или лакомство? Как да създадете празнична вечеря за вечерта на Хелоуин
Зеленчукови сарми с гъби и моркови
ПОДХОДЯЩО ЗА ПОСТИ Традиционните вкусни зелеви сарми, този път приготвени по вегетариански!
Открийте също...