Гриловано сирене с Mексико микс GOLD
Лесни
4 човек/души
10 мин
15 мин
Съставки
за 4 човек/души
Продукти:
2 kутии Mексико микс GOLD Bonduelle
4х125 г сирене халуми
2 авокадо
250 г чери домати
10-12 чушки падрон
30 г рукола
1 зелена чушка нарязана на колелца
сол на вкус
Дресинг
3-4 с.л. зехтин
сок от 1 лайм
3 скилидки пасиран чесън
2 kутии Mексико микс GOLD Bonduelle
4х125 г сирене халуми
2 авокадо
250 г чери домати
10-12 чушки падрон
30 г рукола
1 зелена чушка нарязана на колелца
сол на вкус
Дресинг
3-4 с.л. зехтин
сок от 1 лайм
3 скилидки пасиран чесън
Съставки за 4човек/души
Продукти:
2 kутии Mексико микс GOLD Bonduelle
4х125 г сирене халуми
2 авокадо
250 г чери домати
10-12 чушки падрон
30 г рукола
1 зелена чушка нарязана на колелца
сол на вкус
Дресинг
3-4 с.л. зехтин
сок от 1 лайм
3 скилидки пасиран чесън
2 kутии Mексико микс GOLD Bonduelle
4х125 г сирене халуми
2 авокадо
250 г чери домати
10-12 чушки падрон
30 г рукола
1 зелена чушка нарязана на колелца
сол на вкус
Дресинг
3-4 с.л. зехтин
сок от 1 лайм
3 скилидки пасиран чесън
- Стъпка 1Загрейте сух тиган на висока температура. Сложете чушките и гответе 5-6 минути, като разбърквате често, докато потъмнеят от всички страни.
- Стъпка 2Сложете топлите чушки в купа и залейте с дресинга. Разбъркайте и оставете да се мариноват.
- Стъпка 3Подсушете сиренето с кухненска хартия, намажете с малко зехтин и изпечете в сгорещен грил тиган за 2-3 минути на страна.
- Стъпка 4Разрежете доматите на две и добавете при чушките. Прибавете руколата, лютата чушка и отцедения микс с царевица. Посолете и разбъркайте.
- Стъпка 5Разпределете в чинии за сервиране. Към всяка порция добавете сирене и нарязано на филийки авокадо.
Открийте също...