Говеждо с грах
Кайма от говеждо и свинско, подправена с грах и изпържено в горещо олио.
Лесни
4 човек/души
35 мин
Съставки
за 4 човек/души
500 г Сладък зелен грах Bonduelle
Един лук
Две скилидки чесън
Две филийки хляб
1 л мляко
Едно яйце
Магданоз
Копър
Сол
Пипер
Олио
Брашно
20 г масло
500 г кайма
Един лук
Две скилидки чесън
Две филийки хляб
1 л мляко
Едно яйце
Магданоз
Копър
Сол
Пипер
Олио
Брашно
20 г масло
500 г кайма
Съставки за 4човек/души
500 г Сладък зелен грах Bonduelle
Един лук
Две скилидки чесън
Две филийки хляб
1 л мляко
Едно яйце
Магданоз
Копър
Сол
Пипер
Олио
Брашно
20 г масло
500 г кайма
Един лук
Две скилидки чесън
Две филийки хляб
1 л мляко
Едно яйце
Магданоз
Копър
Сол
Пипер
Олио
Брашно
20 г масло
500 г кайма
- Стъпка 1Накълцайте лука и чесъна и ги запържете в олио.
- Стъпка 2Потопете филийките в мляко за 10 минути и след това ги изцедете.
- Стъпка 3Нарежете магданоза. Сега смесете месото, магданоза, чесъна и лука, филийките хляб и яйцето и поръсете със сол и пипер. Месете каймата 10 минути (ако имате достатъчно време, оставете сместа за 2 часа).
- Стъпка 4Направете кюфтета и ги изпържете в тиган.
Съвет за готвене, заглавие
Предложение за сервиране: Вървят идеално грахчетата на Бондюел, изпържени в масло и гарнирани с копър.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Буда купичка
Bonduelle посреща лятото със свежа рецепта, богата на зеленчуков протеин и перфектна за топлия сезон.
Печена ципура с уок зеленчуци
Много лесна рецепта с няколко съставки, но с богат вкус! Ципура, придружена от нашите уок зеленчуци на тиган, ще ви осигури чудесен обяд.
Крем супа от тиква със скариди
Идеална рецепта за любителите на морските дарове. Апетитният вкус на скаридите се подсилва от вкуса на тиквата и резултатът е бърза и питателна крем супа.
Открийте също...