Сьомга с пролетен микс
Сьомга с пролетен микс
Достъпни
2 човек/души
30 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 опаковка пролетен микс Bondulelle
2 парчета сьомга по около 200 г
2 с.л. зехтин
30 г масло
Сол и черен пипер на вкус
2 парчета сьомга по около 200 г
2 с.л. зехтин
30 г масло
Сол и черен пипер на вкус
Съставки за 2човек/души
1 опаковка пролетен микс Bondulelle
2 парчета сьомга по около 200 г
2 с.л. зехтин
30 г масло
Сол и черен пипер на вкус
2 парчета сьомга по около 200 г
2 с.л. зехтин
30 г масло
Сол и черен пипер на вкус
- Стъпка 1Намажете рибата с малко зехтин и посолете от всички страни. Подредете в тава и печете 12-15 минути в загрята до 180 градуса фурна.
- Стъпка 2През това време пригответе зеленчуците. Загрейте зехтина в широк тиган и изсипете размразените зеленчуци. Гответе 4 минути под капак, посолете, подправете с черен пипер и добавете маслото.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Зелен и жълт фасул с грилована риба
Последователно, здравословно и вкусно, това е идеалното описание на рецептата, която предлагаме. Рибата тон, нискокалорична риба, заедно с гарнитура от зелен и жълт боб, може да ви осигури необходимите калории за обяд, като е идеалният избор за горещите летни дни.
Хрупкави пилешки гърди със зелен фасул
Азиатската кухня може да достигне до дома ви. Бърза и вкусна, тази рецепта ще бъде по вкуса на вашите близки, така че трябва да я опитате.
Терияки скариди с броколи и карфиол
Азиатската кухня отново ще ви изненада с проста и вкусна рецепта. Каним ви да опитате Императорския зеленчуков микс и крехките скариди, обвити в сладък и ароматен сос.
Открийте също...