Октопод със средиземноморски зеленчуци
Средиземноморската кухня вече е по-близо до вас с готовото ястие Bonduelle средиземноморски микс.
Лесни
2 човек/души
20 мин
Съставки
за 2 човек/души
Mediterranean vegetable mix Bonduelle 400 g
400 г пипала от октопод
1/2 червен лук
1 скилидка чесън
лимонов сок
сладък червен пипер
розмарин
магданоз
зехтин
сол
черен пипер
400 г пипала от октопод
1/2 червен лук
1 скилидка чесън
лимонов сок
сладък червен пипер
розмарин
магданоз
зехтин
сол
черен пипер
Съставки за 2човек/души
Mediterranean vegetable mix Bonduelle 400 g
400 г пипала от октопод
1/2 червен лук
1 скилидка чесън
лимонов сок
сладък червен пипер
розмарин
магданоз
зехтин
сол
черен пипер
400 г пипала от октопод
1/2 червен лук
1 скилидка чесън
лимонов сок
сладък червен пипер
розмарин
магданоз
зехтин
сол
черен пипер
- Стъпка 1В тиган със зехтин пригответе средиземноморския зеленчуков микс, подправяме го с червен пипер, сол, черен пипер и розмарин.
- Стъпка 2Нарежете лука, чесъна и няколко листа магданоз, след което изстискайте лимоновия сок върху тях . Добавете зехтин и разбъркайте всичко.
- Стъпка 3В чиния се слага канапе от Испанския микс Bonduelle, върху която се добавя приготвеният в тигана микс от пилешко месо с чушки и чоризо.
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Градинска салата с маслини и царевица
Перфектната салата за балансирана зеленчукова диета!
Печена ципура с уок зеленчуци
Много лесна рецепта с няколко съставки, но с богат вкус! Ципура, придружена от нашите уок зеленчуци на тиган, ще ви осигури чудесен обяд.
Салата с риба тон и зеленчуци
Бърза и лесна за приготвяне салата с риба тон и средиземноморски микс от зеленчуци, която е подходяща за всяко време на деня
Открийте също...