Салата с риба тон и зеленчуци
Бърза и лесна за приготвяне салата с риба тон и средиземноморски микс от зеленчуци, която е подходяща за всяко време на деня
Лесни
6 човек/души
15 мин
Съставки
за 6 човек/души
1 консерва (310 г) Средиземноморски микс Bonduelle
200 г риба тон в собствен сос
2 зелени чушки
1 краставица (300 г)
1 глава червен лук
1 лимон
250 г пълномаслено кисело мляко
1 с.л. майонеза
1 с.л. горчица
2 с.л. соев сос
малко олио
сол
200 г риба тон в собствен сос
2 зелени чушки
1 краставица (300 г)
1 глава червен лук
1 лимон
250 г пълномаслено кисело мляко
1 с.л. майонеза
1 с.л. горчица
2 с.л. соев сос
малко олио
сол
Съставки за 6човек/души
1 консерва (310 г) Средиземноморски микс Bonduelle
200 г риба тон в собствен сос
2 зелени чушки
1 краставица (300 г)
1 глава червен лук
1 лимон
250 г пълномаслено кисело мляко
1 с.л. майонеза
1 с.л. горчица
2 с.л. соев сос
малко олио
сол
200 г риба тон в собствен сос
2 зелени чушки
1 краставица (300 г)
1 глава червен лук
1 лимон
250 г пълномаслено кисело мляко
1 с.л. майонеза
1 с.л. горчица
2 с.л. соев сос
малко олио
сол
- Стъпка 1Сложете в купа за салата: нарязани чушки, фино нарязани краставици, лук на слайсове, риба тон, Средиземноморски микс Bonduelle, изстискайте лимона и посолете. Смесете всички съставки в купа.
- Стъпка 2Дресинг за салатата: в отделна купа сипете киселото мляко, майонезата, горчицата и малко олио.
- Стъпка 3Намажете стъклена купа с малко масло и брашно и изсипете цялата смес. Сложете я във фурната за 4050 минути на 160°C. Украсете кейка с пудра захар и нар.
Открийте също...