Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

ЗА НАС

Бондюел е създаден през 1853г
Бондюел е създаден през 1853г. Мисията на семейния бизнес с над 165-годишна история, е: "да бъдем гаранция за качествен и здравословен живот чрез зеленчуците на Бондюел".
Благодарение на иновативността и дългосрочната си визия, компанията диверсифицира дейностите и географските си локации, като 77% от оборота й е генериран извън Франция-домът на Бондюел.
Международно признание
В свят, загрижен все повече за изхранването си в бъдеще, Бондюел предлага зеленчуци във всякакъв вид и технологии по целия свят. Целта на компанията е да изгради култура на консумация на зелечуци за удоволствие и за здраве.
Днес нашите брандове са световен лидер в производството на обработени зеленчуци.
"Бондюел има 185-годишна история на предлагане на здравословни зеленчуци под различни форми и с различни технологи в 80 страни"
В България от над 20 години
Бондюел предлага на българския пазар замразени и консервирани зеленчуци от 1995 година.
Ние сме екип, който изпълнява всичките си проекти със страст и грижа и се наслаждава на вкуса на зеленчуците ежедневно.
Иновативност и качество
Качеството на продуктите е абсолютен приоритет на Бондюел. Хранителната им стойност и вкусът им са от ключово значение за цялото производство.
Проверки се извършват на различни етапи от производствения процес, за да се гарантира качеството и пълното проследяване на нашите продукти:
 • Избор на производители и семена
 • Контрол на посевите
 • Степен на зрялост на зеленчуците и характеристики
 • Производственият процес
 • Мрежи
 • Опаковане
 • Ангажираност за бъдещето
  Целият производствен процес на Бондюел е организиран така че да предостави здравословни и вкусни продукти с високи хранителни стойности
  С тази цел, Бондюел прилага стриктни правила, валидни във всички производствени етапи и за всички, които са отговорни за развитието на продуктите ни - фермери, индустриални служители, търговци и т.н., като по този начин гарантира безупречното качество на продуктите ни.
  "Бондюел е всекидневното ви вдъхновение, за да може възможно най-много хора да заживеят здравословно."
  Уважение към природата: природосъобразно земеделие.
  Земеделският подход на Бондюел е органичен, ефикасен, здравословен и устойчив. Това създава перфектен баланс между уважение към природата и икономическите цели на компанията, за да обслужва по-добре клиентите и да отговаря на техните очаквания.
  За постигане на единна визия, гарантираща най-доброто качество, е създаден протокол на доставяне, обединяващ агрономния отдел на Бондюел, фермери, доставчици и превозвачи. Той осигурява пълен контрол на различните посеви, гарантиращ желаното качество и проследяването на всеки продукт, защото Бондюел желае винаги да ви предоставя най-добрите зеленчуци.
  Купи Онлайн
  Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.