Кето бургер с Croustis Cheesy веджи бургери
Изискани
2 човек/души
30 мин
Съставки
за 2 човек/души
1 опаковка Bonduelle Croustis Cheesy веджи бургери
4 големи листа от маруля (например айсберг или зелена салата Романа)
1 нарязано авокадо
Нарязани кисели краставички
Кетчуп без захар или горчица на вкус
4 големи листа от маруля (например айсберг или зелена салата Романа)
1 нарязано авокадо
Нарязани кисели краставички
Кетчуп без захар или горчица на вкус
Съставки за 2човек/души
1 опаковка Bonduelle Croustis Cheesy веджи бургери
4 големи листа от маруля (например айсберг или зелена салата Романа)
1 нарязано авокадо
Нарязани кисели краставички
Кетчуп без захар или горчица на вкус
4 големи листа от маруля (например айсберг или зелена салата Романа)
1 нарязано авокадо
Нарязани кисели краставички
Кетчуп без захар или горчица на вкус
- Стъпка 1Загрейте грил или тиган на средна температура. Изпечете веджи бургерите Bonduelle Croustis Cheesy за около 4-5 минути от всяка страна или докато се загреят напълно и придобият златистокафяв цвят.
- Стъпка 2Докато бургерите се приготвят, подгответе "питките" от маруля, като измиете и подсушите големи листа от айсберг или салата Романа.
- Стъпка 3Нарежете авокадото и киселите краставички на тънки парчета за гарниране.
- Стъпка 4След като веджи бургерите са готови е време да сглобите всичко: поставете едно плоско листо като основа. Върху листата маруля добавете готовия Cheesy Burger. Наредете резени авокадо и кисели краставички. Овкусете гарнитурите с кетчуп без захар или горчица.
- Стъпка 5Увийте бургера с още едно листо маруля, като го сгънете добре, за да се задържат съставките заедно. Сервирайте веднага като здравословнои нисковъглехидратно ястие.
Открийте също...