Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Съобщение до медиите

Bonduelle Group въвежда специални мерки по повод Covid-19

Изправена пред изключителна здравословна криза, компанията Bonduelle Group въвежда специфични мерки и организация на труда във всички свои фабрики, централи и офиси, с цел спазване инструкциите за сигурност и опазване на здравето, издадени от властите.

Най-висок приоритет за компанията в момента е абсолютната сигурност на всички наши членове и семействата им, както и тези на всички доставчици, партньори и клиенти. По този повод налагаме и гарантираме засилени мерки на хигиена.

В момент, в който правителството заяви, че хранително-вкусовата индустрия е от особено значение и приоритет, Bonduelle Group налага организация на процесите, която да подсигури подходящо функциониране на бизнеса.

Подобно на всички граждани и компании в страната, Bonduelle адаптира ежедневните си процеси и се присъединява към колективните усилия за борба с разпространяването на вируса. В този безпрецедентен контекст, искаме изрично да подчертаем гражданския дълг, който всички наши служители демонстрират и проявяват ежедневно в своите приспособимост, отговорност и висока степен ангажираност в усилията ни да гарантираме достъпа до храна на всички ни.

Купи Онлайн
Вече можете да закупите желаните продукти на Bonduelle онлайн, с доставка директно до дома ви, за да можете винаги да приготвяте любимите си ястия.