Здравейте! Нашият сайт използва бисквитки за статистически цели, анализ на трафика на сайта, маркетингов анализ и за подобряване на потребителското преживяване.

Открийте повече

Как се ядат жабешки бутчета?

ястие жабешки бутчета с бял сос и магданозЖабешките бутчета са световно известни. Този деликатес се свързва с френската кухня, но в момента се консумират не само във Франция. Бутчетата се отделят над бедрения мускул, сваля се кожата, изравняват се и се набучват на дървени шишчета. Така приготвени, се сервират на масата на ценителите.

Месото на жабешките бутчета е много изискано и деликатно. На вкус напомня на крехко пилешко месо. Консумират се по много удобен начин. Месото на жабешките бутчета е много крехко, лесно се разчупва и отхапва. Традиционалистите на френската маса няма да позволят да ги консумирате с нож и вилица. Може да попаднете и на блюдо, където бутчетата ще бъдат в сос. Тогава можете да използвате прибори. В ресторантите, предлагащи този деликатес, трябва да се сервират едновременно с ястието и купички с вода и лимон – за изплакване на ръцете.

Собственоръчното приготвяне на жабешки бутчета вкъщи не е трудно. Най-лесната рецепта е да се панират и изпържат в горещо масло, а тайландската кухня препоръчва да се сервират с чили, босилек, чесън и рибен сос.


Рецепти, които може да ви интересуват

Салата от пържени патладжани, лук и домати
Салата от пържени патладжани, лук и домати

Рецепта за специалитета на арабската кухня - салата от пържени патладжани, лук и домати.

8 човека над 45 минути Умерено
Салата с пиле, царевица и червен боб
Салата с пиле, царевица и червен боб

Вкусна лятна салата

2 човека 30-45 минути Лесно
Marine salmon - здравословна маринована сьомга със салата от леща
Marine salmon - здравословна маринована сьомга със салата от леща

Рецепта за маринована сьомга със салата от леща.

3 човека над 45 минути Умерено
Червено цвекло със салата кускус
Червено цвекло със салата кускус

Вкусна салата, която ще освежи вкуса ти и ще повиши енергията ти!

2 човека под 15 минути Лесно
Как се ядат жабешки бутчета?

ястие жабешки бутчета с бял сос и магданозЖабешките бутчета са световно известни. Този деликатес се свързва с френската кухня, но в момента се консумират не само във Франция. Бутчетата се отделят над бедрения мускул, сваля се кожата, изравняват се и се набучват на дървени шишчета. Така приготвени, се сервират на масата на ценителите.

Месото на жабешките бутчета е много изискано и деликатно. На вкус напомня на крехко пилешко месо. Консумират се по много удобен начин. Месото на жабешките бутчета е много крехко, лесно се разчупва и отхапва. Традиционалистите на френската маса няма да позволят да ги консумирате с нож и вилица. Може да попаднете и на блюдо, където бутчетата ще бъдат в сос. Тогава можете да използвате прибори. В ресторантите, предлагащи този деликатес, трябва да се сервират едновременно с ястието и купички с вода и лимон – за изплакване на ръцете.

Собственоръчното приготвяне на жабешки бутчета вкъщи не е трудно. Най-лесната рецепта е да се панират и изпържат в горещо масло, а тайландската кухня препоръчва да се сервират с чили, босилек, чесън и рибен сос.

Ecommerce Modal Title
Ecommerce Modal Description