Стъпка 1
Нарежете лука, праза, пащърнака, моркова и чесъна и ги запържете.
Стъпка 2
Овкусете със сол, черен пипер, сладък червен пипер и няколко клонки мащерка.
Стъпка 3
Оставете ястието да се хомогенизира и след това напълнете чушките с получената плънка. Подредете пълнените чушки в тава, добавете вода/бульон и покрийте с алуминиево фолио. Оставете във фурната за 20 минути.
Стъпка 4
Изсипете всички зеленчуци в тава. Добавете консервираните домати и боба Бондюел.
Стъпка 5
Нарежете наденичките на парчета, запържете ги заедно с нарязания на кубчета бекон, добавете 100 мл бяло вино и оставете да се готви за няколко минути, докато се редуцира.
Стъпка 6
Изсипете съдържанието от тигана към вече поставените в тавата зеленчуци и добавете пилешкия бульон. Поръсете пармезана върху цялата смеска.
Стъпка 7
Печете в предварително загрята фурна на 160 градуса за 30 минути. За сервиране може да поръсите чинията с нарязани пресни листа салвия.