Виетнамска супа Pho
Рецепта за супа Pho, ястие от виетнамската кухня.
Лесни
8 човек/души
255 мин
Съставки
за 8 човек/души
2 големи кокала говеждо месо (от бут)
2 пилешки гръдни коша
2 глави лук
Джинджифилов корен – 3-5 см
Оризови или соеви макарони
Варено говеждо или пилешко месо
1/2 връзка пресен лук
1 връзка пресен колеандър
2 пилешки гръдни коша
2 глави лук
Джинджифилов корен – 3-5 см
Оризови или соеви макарони
Варено говеждо или пилешко месо
1/2 връзка пресен лук
1 връзка пресен колеандър
Съставки за 8човек/души
2 големи кокала говеждо месо (от бут)
2 пилешки гръдни коша
2 глави лук
Джинджифилов корен – 3-5 см
Оризови или соеви макарони
Варено говеждо или пилешко месо
1/2 връзка пресен лук
1 връзка пресен колеандър
2 пилешки гръдни коша
2 глави лук
Джинджифилов корен – 3-5 см
Оризови или соеви макарони
Варено говеждо или пилешко месо
1/2 връзка пресен лук
1 връзка пресен колеандър
- Стъпка 1Кокалите и гръдните кошове на пилешкото измийте внимателно, залейте със студена вода, сварете, премахнете получената пяна.
- Стъпка 2Запечете лука на скарата или запържете, добавете към тенджерата с кокали и пилешките гръдни кошове. Обелете джинджифила и също го запечете във фурната или на скара. Размачкайте го и го добавете към супата. Варете на бавен огън около 5 часа, а след това прецедете.
- Стъпка 3Налейте гореща вода в плитка стъклена форма за печене и намокрете в нея единичните листа оризова хартия, докато омекне. 15 секунди).
Изненадайте себе си
Лесна
Средна
Трудна
< 15 Мин
15 - 45 Мин
45 m и +
Свинско с мексикански сос
Направете времето, което прекарвате със семейството си, незабравимо вкусно!
Пролетни зеленчуци с яйца на тиган
Перфектният пролетен обяд за двама
Крем супа от тиква със скариди
Идеална рецепта за любителите на морските дарове. Апетитният вкус на скаридите се подсилва от вкуса на тиквата и резултатът е бърза и питателна крем супа.
Открийте също...